Clotilde face iar iureș în Primărie la S1. „Gata, de azi, toată lumea cu cartele de pontaj! Unii au senzația că-s plătiți să facă figurație!”

07 apr. 2021
276 Afișari
Clotilde face iar iureș în Primărie la S1.

Clotilde face iar iureș mare în Primăria Sectorului 1. Edilul atrage atenția că mulți angajați au impresia că sunt în vacanță și implementează cartele de pontaj, astfel încât munca să fie mai bine prioritizată.

Clotilde Armand introduce cartele de pontaj în primăria Sectorului 1 deoarece consideră că angajații au impresia că sunt în vacanță.

Anunțul lui Clotilde Armand

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva.

De astăzi, toți funcționarii primărie și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești. Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv.

De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să lucreze pâna la ora 16.00. Așa cum e normal.

PS: Să știți că există și altfel de angajați. Sunt funcționari care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrare este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el.”, a transmis Clotilde Armand pe Facebook.

Cookies