Știri București

Clotilde duce războiul cu Romprest în justiție! Contractul între primărie și compania de salubrizare, trimis la DNA

Continuă scandalul din Sectorul 1 între primarul Clotilde Armand și compania de salubrizare Romprest. Edilul a anunțat recent că a trimis contractul semnat între Consiliul Local Sector 1 și Romprest la DNA.

Clotilde Armand a anunțat că Primăria Sectorului 1 a predat procurorilor DNA contractul încheiat în anul de 2008 între Consiliul Local şi Romprest, precum şi toate actele adiţionale.

Anunțul făcut de Clotilde Armand

Edilul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că primăria a predat procurorilor DNA contractul de delegare a gestiunii de salubrizare, încheiat între Consiliul Local şi compania Romprest, în anul 2008, cât alte acte adiţionale. „Cei care au prejudiciat cetăţenii Sectorului 1 cu peste 117 milioane de lei să fie traşi la răspundere”, a adăugat ea.

Primăria Sectorului 1 a predat procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie contractul de delegare a gestiunii de salubrizare, încheiat în anul de 2008 între Consiliul Local şi Compania Romprest Service SA. precum şi toate actele adiţionale. Cei care au prejudiciat cetăţenii Sectorului 1 cu peste 117 milioane de lei să fie traşi la răspundere. Avem încredere în Justiţie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button