ÎN BUCUREȘTI

Clotilde continuă arătatul cu degetul la neregulile din Sectorul 1: Conducerea RAAPPS distruge voit monumentul Hotel Triumf

Primarul Clotilde Armand continuă ofensivele la neregulile din Sectorul 1 și aduce acuzații conducerii RAAPPS despre care spune că distruge voit monumentul Hotel Triumf, , menţionând că acoperişul imobilului, care a fost afectat de un incendiu în septembrie 2020, se degradează, pentru că nu este protejat până la efectuarea lucrărilor de reparaţii.

Anunțul lui Clotilde Armand de pe  Facebook

„Acoperişul şi o parte din podul imobilului Hotel Triumf, situat pe Şoseaua Kiseleff nr. 12, a fost afectat de un incendiu izbucnit în data de 12 septembrie 2020. Pe 24 ianuarie am semnalat public că acest monument este în pericol şi trebuie să fie protejat acoperişul până ce se vor efectua lucrările ample de reparaţie.

După ce am semnalat că trebuie să fie demisă conducerea RAAPPS, în data de 31 ianuarie reprezentaţii instituţiei au anunţat că au lansat licitaţia pentru reparaţia acoperişului. Au fost depuse mai multe oferte pentru realizarea de lucrări de reparaţii la Hotelul Triumf pentru un contract estimat la 2,94 milioane de lei, fără TVA. Astăzi, 17 aprilie, am trecut să văd cum mai arată acoperişul.

Surpriză! Este mai degradat ca în ianuarie. Iar din ianuarie şi până acum conducerea RAAPPS nu s-a grăbit să acopere acoperişul şi lasă voit să se distrugă acest monument”, a scris Clotilde Armand, sâmbătă, pe Facebook.

Primarul a mai menţionat că RAAPPS este pe pierdere de ani de zile şi că, potrivit datelor de la ministerul Finanţelor, regia de stat avea anul trecut 2.000 de angajaţi şi pierderi de 30 milioane de lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button