Clotilde Armand vrea să redeschidă Baza Sportivă Cireșarii. „Voi face toate demersuri de care este nevoie”

31 mai 2022
346 Afișari
Clotilde Armand vrea să redeschidă Baza Sportivă Cireșarii. „Voi face toate demersuri de care este nevoie”
Clotilde Armand vrea să redeschidă Baza Sportivă Cireșarii. „Voi face toate demersuri de care este nevoie” | Sursă foto: Agerpres

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, dorește cu orice preț să redeschidă Baza Sportivă Cireșarii, loc ce a fost lăsat în paragină de ani de zile.

Clotilde Arman nu renunță la Baza Sportivă Cireșarii

Baza Sportivă Cireșarii sta închisă de mai bine de 20 de ani, cu toate că aceasta ar putea fi un loc în care bucureștenii să desfășoare diverse activități sportive.

Clotilde Armand este determinată să obțină un parteneriat între Ministerul Educației și Primăria Sectorului 1, prin care administrația publică să preia baza sportivă din București.

Edilul din Sectorul 1 a declarat:

Se apropie ziua de 1 iunie și cel mai frumos cadou pe care ministrul Educației l-ar putea face copiilor din Capitală ar fi deschiderea Bazei Sportive “Cireșarii”.

Știu că interesele imobiliare din zonă sunt uriașe, dar copiii din Sectorul 1 trebuie să aibă unde să facă sport în condiții civilizate.

Voi face toate demersuri de care este nevoie și nu voi ceda până când acest loc nu va fi deschis pentru comunitate. Avem tot ce ne trebuie pentru ca acest loc să fie redat cetățenilor și nu celor care vor să-l betoneze.

Clotilde Armand susține că, la acest moment, primăria are resursele necesare pentru a reamenaja și a întreține Baza Sportivă Cireșarii.

Complexul sportiv sta închis de ani de zile

Complexul Sportiv Cireșarii, aflat în Sectorul 1, are o suprafață de 31.000 mp, iar la acest moment se află în gestiunea Ministerului Educației.

În anul 2021, ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, anunța că aceasta va fi reamenajată și redeschisă pentru ca bucureștenii să o poată utiliza.

Iată ce declara ministrul Educației la momentul respectiv, conform G4Media:

Ministerul Educației va asigura finanțarea, prin Compania Națională de Investiții (C.N.I.-S.A.), în vederea realizării unui teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, clădire pentru vestiare, alei pietonale, spații verzi.

Valoarea totală a proiectului pentru terenul multifuncțional este de 2.982.421 lei.

Cu toate că promisiunile au fost făcute, baza sportivă este încă în paragină. Nu este prima dată când Clotilde Armand cere ca aceasta să treacă în administrarea Primăriei Sectorului 1.

Cookies