Clotilde Armand vrea baza Pro Rapid de la Ministerul Finanțelor. Ce planuri are primarul cu centrul sportiv

21 feb. 2021
145 Afișari
Clotilde Armand vrea baza Pro Rapid de la Ministerul Finanțelor. Ce planuri are primarul cu centrul sportiv

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand anunţă că primăria pe care o conduce vrea să preia în administrare Baza Sportivă Pro Rapid ţi să o reabiliteze, susţinând că ”anul trecut fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidential şi să-i schimbe destinaţia”.

„Reabilităm Baza Sportivă Pro Rapid

Anul trecut fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidential și să-i schimbe destinația. Am reușit să oprim atunci acest demers care ar fi permis distrugerea bazei sportive prin PUZ-ul Coordonator al Secolului 1.

În prezent, Baza Sportivă Pro Rapid se află în administrarea Ministerului Finanțelor. Vom depune toate eforturile necesare pentru ca această bază sportivă să ajungă în proprietatea Municipiului București și în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a putea face investiții aici, potrivit legii.

După ce va fi preluată în administrare, Primăria Sectorului 1 va investi în reabilitarea și modernizarea Bazei Pro Rapid pentru a o reintroduce în circuitul sportiv”, a scris Clotilde Armand pe Facebook sâmbătă.

Baza Pro Rapid se află în paragină, dar acum există o rază de speranță pentru fosta casă a giuleștenilor. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să reabiliteze complexul.

În prezent, baza sportivă Pro Rapid se află sub egida Ministerului Finanțelor. Reprezentanții Guvernului au transmis recent, într-un răspuns pentru Digi Sport, că se pregătește o ordonanță prin care baza Pro Rapid să ajungă la Ministerul Tineretului și Sportului. Se pare că situația s-a schimbat, întrucât Primăria Sectorului 1 anunță acum că vrea să obțină baza și să o readucă la viață.

Cookies