Clotilde Armand tocmai a mai făcut o plângere la poliție. „M-a atacat la semafor, nu mă sperie mafioții”

09 iun. 2021
7277 Afișari
Clotilde Armand tocmai a mai făcut o plângere la poliție.

Clotilde Armand a avut parte de un incident în trafic, miercuri dimineață. Primarul Sectorului 1 a raportat incidentul Poliției și și-a văzut de drum, dar a ținut să transmită și un mesaj celor care vor să o intimideze.

„M-a atacat la semafor, nu mă sperie mafioții”

Clotilde Armand a povestit cum miercuri dimineață, aflându-se în trafic, la semafor, un bărbat a venit agresiv spre mașina ei și a început să lovească cu pumnii în geam.

De asemenea, bărbatul a încercat de mai multe ori să-i deschidă ușa autoturismului.

Primarul Sectorului 1 a declarat că a raportat incidentul Poliției și și-a continuat drumul.

La finalul postării, le-a transmis un mesaj celor care încearcă să o intimideze: „Guys, sunteți tot mai penibili”. Edilul spune că nu o sa să se lase intimidată și nu va ceda în fața amenințărilor „mafioate”.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote.”, a declarat Clotilde Armand, miercuri dimineață, pe Facebook.

Plângere penală la poliție

Amintim că, Primarul Sectorului 1 a depus, marți, o plângere penală la poliție pentru hărțuire și violarea vieții private. Primarul Sectorului 1 a dat declarații la poliție și a transmis un mesaj important pe Facebook, atrăgând atenția că atât televiziunile cât și site-urile de știri au scris „atâtea știri false despre mine”.

„Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe site-urile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”.

Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?”, a declarat Clotilde Armand.

Cookies