ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Clotilde Armand taie abonamenele de telefonie mobilă de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1

Clotilde Armand taie abonamenele de telefonie mobilă de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 după ce a constat că mai mulți angajați foloseau contracte de 75 euro lunar.

Clotilde Armand taie abonamenele de telefonie mobilă de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1. Edilul celui mai bogat sector din București a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a reziliat nu mai puțin de 25 de abonamente de telefonie mobilă ale unor angajați de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 pentru care se plătea lunar 75 euro / bucată.

Primarul a precizat că este de părere că aceștia se pot descurca și cu abonamente de 5 euro lunar.

“De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică?

Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar.

În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele.

Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a precizat Armand Clotilde.

Clotilde Armand a oferit noi informații despre cele patru spitale care nu vor mai fi administrate de Primăria Sectorului 1.

Edilul a precizat, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, că informația conform căreia a tăiat finanțarea este falsă și că, de fapt, ele au trecut în administrarea Consiliului General al Municipiului București ca urmare a unei decizii a Curții de Conturi.

Pe de altă parte, deși Primarului Sectorului 1 a anunțat, recent, un nou sistem de burse pentru elevi, păstrând sumele, dar spunând că le va repartiza corect, părinții elevilor și-au cam pierdut speranța și cer rezolvarea rapidă a problemei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button