Clotilde Armand e furioasă (iar) pe angajații din Primăria S1: „Revoltător, 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă”

25 oct. 2021
225 afișări
Clotilde Armand e furioasă (iar) pe angajații din Primăria S1:
Clotilde Armand stă cu ochii pe angajații din Primăria S1: "Revoltător, 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă"

Edilul Clotilde Armand pare că stă cu ochii pe angajații din Primăria S1 care nu respectă măsurile de pontaj implementate de noua administrație. "Revoltător, 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă", strigă Clotilde într-o postare de duminică seara pe Facebook.

Clotilde Armand a stat duminică seara și a realizat că jumătate dintre angajații PS1 nu își înregistrează prezența la muncă. Apoi, a făcut ce știe mai bine și a scris un lung mesaj pe Facebook.

Clotilde, supărată pe angajații din primărie

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, spune că peste jumătate dintre angajații instituției pe care o conduce nu respectă o obligație de serviciu. Revoltător, 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă, mai transmite primarul.

Clotilde Armand a comandat recent un control și a descoperit că peste jumătate dintre funcționari nu respectă această prevedere.

„Până să ajung la conducerea primăriei unii funcționari publici trăiau cu impresia că sunt într-o continuă vacanță plătită. Adică nu dădeau pe la muncă. Statul la stat.

Am solicitat recent un control amănunțit privind prezența și pontajul funcționarilor din Primăria Sectorului 1. Rezultatul este mai mult decât revoltător: 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă și nu pontează”, a transmis Clotilde Armand.

Amenințări pentru funcționari

Armand a ajuns să îi amenințe pe funcționarii care nu-și fac treaba. Aceștia vor primi sancțiuni financiare și vor ajunge la comisia de disciplină.

„La polul opus există și funcționari cinstiți care muncesc peste program și își dedică energia pentru binele comunității. Puțini. Aceștia țin pe umerii lor toți trântorii și angajații pe linie de partid care nu vin la muncă – plătiți regește de cetățeni. Să fie foarte clar: nu suntem casă de binefacere. Ne vom schimba atitudinea radical față de aceștia. Cine nu muncește nu primește niciun leu + comisie de disciplină”, a explicat Armand.

Primăria Sectorului 1 a trecut deja printr-o reorganizare comandată de primarul Armand acum câteva luni. De asemenea, pare să mai fie în lucru încă un proiect de reorganizare.

„Am făcut deja o reorganizare prin care am redus numărul funcționarilor și am desființat 3 subordonate inutile. Vom continua cu alt proiect de reorganizare până când instituția aceasta este eficientă”, a mai spus Armand.

Cookies