Clotilde Armand spune că procesele verbale sunt întocmite „greșit în mod intenționat” și cere renumărarea voturilor în S1. „Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere”

11 iun. 2024
564 afișări
Clotilde Armand spune că procesele verbale sunt întocmite „greșit în mod intenționat” și cere renumărarea voturilor în S1. „Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere”
Clotilde Armand spune că procesele verbale sunt întocmite „greșit în mod intenționat” și cere renumărarea voturilor în S1. „Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere”. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, continuă tirada de mesaje prin care își manifestă nemulțumirea față de numărarea voturilor de la alegerile de pe 9 iunie. Edilul spune că procesele-verbale de la secțiile de votare ar fi întocmite greșit „în mod intenționat” și nu ar corespunde cu numărul de voturi din saci. Armand spune că, în această situație, ar fi necesară renumărarea voturilor.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 continuă. După ce a făcut o plângere penală împotriva reprezentantului PSD în Biroul Electoral Sector 1, Alexandru-Constantin Enăchescu, Clotilde Armand acuză comisiile care au întocmit „greșit” procesele verbale că ar fi făcut acest lucru „în mod intenționat”.

„Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere”, spune Clotilde Armand despre renumărarea voturilor la Sectorul 1

Clotilde Armand a postat la prânz un nou update pe contul său de Facebook, în care transmite că dorește renumărarea voturilor, deoarece procesele verbale ar fi întocmite greșit „în mod intenționat”. Edilul speră ca renumărarea să aibă loc la Sectorul 1, după ce acest lucru a fost refuzat de BES Sector 2, unde Radu Mihaiu a cerut acest lucru.

„Procese-verbale sunt întocmite greșit în mod intenționat și nu reprezintă numărul de voturi din sacii sigilați. Din acest motiv este importantă renumărarea, transparent, de față cu toți candidații și cu observatori din ONG-uri. Asta vor să facă și acum, iar din acest motiv am solicitat renumărarea. Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere. La Sectorul 2 au refuzat renumărarea. Sper să nu o facă și aici. Totuși, dacă n-au nimic de ascuns și de pierdut, de ce ar refuza renumărarea? Nici eu, nici Radu Mihaiu n-avem probleme cu asumarea unui rezultat defavorabil. Avem probleme cu cei care au viciat acest scrutin.”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI

Cookies