Clotilde Armand spune că a mai câștigat o bătălie cu fosta administrație din Sectorul 1

18 iun. 2021
116 Afișari
Clotilde Armand spune că a mai câștigat o bătălie cu fosta administrație din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune, pe Facebook că a făcut încă un pas înainte după ce DNA a solicitat documente privind serviciile juridice plătite de Poliția locală a Sectorului 1 în timpul fostei administrații.

Clotilde Armand spune pe pagina ei de Facebook că procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predea toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliția locală a Sectorului 1.

 

”Anul trecut în luna noiembrie am abrogat hotărârea prin care fosta administrație PSD a externalizat serviciile juridice din Poliția Locală Sector 1. Încă un pas înainte!”, scrie primarul S1.

Avocatul fostului primar al Sectorului 1 ar fi încasat, spune Clotilde Armand, 2 milioane de lei în perioada 2018-2020 de la Poliția Locală pentru servicii juridice cu toate că instituția are un Serviciu Juridic.

”Avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliția Locală pentru servicii juridice cu toate că instituția are un Serviciu Juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliția Locală niște jurnaliști independenți pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici.

V-am mai prezentat în trecut că în Poliția Locală a fost un grup infracțional organizat și am reușit cu greu să reorganizăm această structură. Vă spun: Noi vom continua reforma administrației și nimic nu ne va sta în cale.

Acest domn avocat a atacat în Justiție Hotărârea prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Și a pierdut.

Acum, înțelegeți de ce sunt atât de disperați cei din PSD și trompetele lor mediatice? Vor referendum să mă demită? Nu-i nimic. Să încerce”, explică Clotilde Armand.

Cookies