Clotilde Armand se ia la trântă cu PNL și PSD: „E dragoste mare între consilierii PNL şi Romprest”

03 feb. 2021
51 Afișari
Clotilde Armand se ia la trântă cu PNL și PSD:

Clotilde Armand se ia la trântă cu PNL și PSD, susținând că este a doua oară când consilierii locali de la cele două partide deturnează ședința de Consiliu Local, preferând o discuție despre Romprest, compania de salubritate cu care edilul se află în conflict deschis.

Clotilde Armand se ia la trântă cu PNL și PSD după ce miercuri, în cadrul ședinței de urgență a Consiliului Local Sector 1 consilierii din partea celor două partide au blocat, spune primarul, subiectele de pe ordinea de zi.

Pe ordinea de zi a ședinței  de Consiliu Local al Sectorului 1 erau subiecte precum reorganizarea Poliției Locale, transmiterea din administrarea Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului București sau proiectul privind digitalizarea, organizarea și funcționarea parcărilor publice de reședință.

”Ședința de Consliu Local a Sectorului 1 de astăzi în care trebuia să discutăm despre spitale, școli, reforma poliției locale și despre digitalizarea ADP a fost deturnată de consilierii PNL și PSD care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgența lor. Compania respectivă a emis fix în timpul ședinței un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai exită și alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii și doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta”, a postat, pe Facebook, Armand Clotilde.

Spune că PNL a semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România

„Vor să plătim rapid niște facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL și Romprest. De ei a fost adusă această firmă și tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România. Sper să plătească consilierii PNL și PSD facturile ilegale din banii lor. Acesta e doar un detaliu, știu. Detaliu pe banii noștri. Apoi mai apare un comunicat. Tot în timpul ședinței și la câteva minute după primul. Din partea PNL. Iar acest comunicat conține niște întrebări adresate de niște oameni total absenți de activitatea primăriei. Sunt 10 întrebări. Pentru toate acestea am un singur răspuns: USL trăiește la Sectorul 1! Și trăiește bine. Pentru că leadership-ul organizații PNL Sector 1 urmează alte interese. Pentru PNL+PSD nu există mafia din poliția locală, nu există problema începerii școlilor, problema spitalelor sau alte urgențe. Există o singură problemă: să plătim niște facturi ilegale către firma de salubrizare adusă de ei în primărie. Ar face bine domnul Ilie Bolojan și domnul Emil Boc (pentru ambii întreaga mea admirație) să le ofere acestor falși liberali o lecție despre administrația publică. Au mare nevoie”, și-a continuat Clotilde Armand atacul la adresa PNL și PSD.

Primarul Sectorului 1 a precizat, apoi, că prioritatea sa rămâne prosperitatea comunității.

“În rest, prioritatea mea este să facem această comunitate prosperă. Că de asta suntem aici. Mai departe, îi las pe cei din PNL și PSD să facă politică și campanie electorală cât doresc. Noi mergem mai departe cu proiectele și angajamentele noastre. Lupta pentru normalitate este una de anduranță. Și vom lupta. Până la capăt”.

Cookies