Clotilde Armand se duce la cel mai mare târg imobiliar din lume. Vrea să găsească acolo investitori pentru S1. Mai vrea și să transforme sectorul în cea mai atractivă zonă pentru investiții străine

06 sept. 2021
471 Afișari
Clotilde Armand se duce la cel mai mare târg imobiliar din lume. Vrea să găsească acolo investitori pentru S1. Mai vrea și să transforme sectorul în cea mai atractivă zonă pentru investiții străine

Clotilde Armand va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume, la Cannes, în perioada 7-8 septembrie 2021. Primarul Sectorului 1 vrea ca acest sector să devină cea mai atractivă zonă din România pentru investiții străine.

Clotilde Armand va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume. Edilul vrea ca S1 să devină cea mai atractivă zonă pentru investiții străine, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1 București.

Clotilde Armand va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume

Sursă foto: Facebook/ Primăria Sector 1 Bucureşti

Edilul își dorește ca Sectorul 1 să devină cea mai atractivă zonă din România pentru investiții străine. În premieră pentru țara noastră, Clotilde Armand va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume, în perioada 7-8 septembrie 2021. Târgul se numește Marche International des Professionels d᾽Immobilier (MIPIM) și este găzduit de orașul Cannes.

Recomandăm și: Clotilde Armand o fi avut și zile mai bune. Voluntari merg și pe caniculă din ușă în ușă prin Sectorul 1 să strângă semnături pentru demiterea ei

Primarul Sectorului 1 participă la acest eveniment ca urmare a invitației primite din partea lui Roman Vaspart, directorul MIPIM.

An de an, la acest târg imobiliar sunt prezentate:

  • proiecte de arhitectură de anvergură,
  • proiecte de infrastructură socială, culturală și sportivă,
  • soluții integrative pentru protejarea mediului înconjurător în domeniul construcțiilor,
  • abordări noi și sustenabile pentru proiectarea ansamblelor rezidențiale,
  • propuneri urbanistice pentru revitalizarea zonelor vechi din orașe.

Această ediție a târgului are și un eveniment central: se lansează platforma digitală consolidată de relaționare între actorii interesați de acest domeniu. Investitorii cei mai importanți vor avea la dispoziție multe informații și oportunități pentru dezvoltarea afacerilor.

„Avem nevoie de investiții pentru o dezvoltare pe baze solide și sănătoase a Sectorului 1. De aceea am acceptat cu mare interes invitația de a participa la cel mai important târg imobiliar din lume unde vor fi prezentate abordări de ultimă oră în dezvoltarea infrastructurii sociale și urbanistice.”, a declarat Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.

Edilul vrea ca S1 să devină cea mai atractivă zonă pentru investiții străine

Edilul mai spune că, participarea la acest eveniment imobiliar este o ocazia pentru facilitarea dialogului și al schimbului de experiență cu investitorii și specialiștii din domeniul dezvoltării urbane. Astfel, Sectorul 1 are oportunitatea să apară pe harta investițiilor străine.

Recomandăm și: Clotilde Armand, atacată dur de fosta purtătoare de cuvânt a USR Ilfov: Nu a dovedit că are vreo competenţă reală în management

De asemenea, în cadrul târgului va avea loc și finala concursului de proiecte realizate de urbaniști și arhitecți din toată lumea. Acestea sunt încadrate în categorii diferite, ca de exemplu:

  • „Cea mai bună infrastructură pentru îngrijiri medicale”,
  • „Cea mai bună infrastructură culturală și sportivă”,
  • „Cea mai bună renovare pentru o clădire veche”.
Cookies