ARHIVA B365

Clotilde Armand, scor strâns la Primăria sector 1: „O noapte furtunoasă actul II”

„Dacă am câştigat, sunt foarte onorată, dar dezamăgită că am câştigat cu o participare mică la vot. Dacă am câştigat va trebui să muncim foarte mult şi vom începe cu sectorul 1 Bucureşti şi să facem în toată ţara, dar trebuie să ne grăbim pentru că România e de salvat. Sunt foarte ambiţioasă pentru România„, a spus Armand.

Clotilde Armand a mai spus că priorităţile sale, în cazul în care va fi primarul sectorului 1, vor fi atragerea fondurilor europene, transparentizarea completă a sistemului, eliminarea corupţiei.

„România are un potenţial extrem de mare, este o ţară care are multe, multe atuuri, o ţară care trebuie să fie la acelaşi nivel ca vestul Europei şi clasa politică o ţine în jos”, a subliniat ea.

CITEŞTE ŞI REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI BUCUREŞTI 2016 SECTOR 1. IRES şi SOCIOPOL: Clotilde Armand, noul primar 

Candidatul USB s-a mai arătat dezamăgită că partidul său a avut o prezenţă mică la televiziunile de ştiri şi a amintit că pe parcursul întregii campanii a fost prezentă pe stradă şi a vorbit cu oamenii.

Clotilde Armand, născută în Franţa şi căsătorită cu un cetăţean român, Sergiu Moroianu, a candidat din partea USB, partid condus de Nicuşor Dan, la Primăria Sectorului 1.

”Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger”, se prezenta Clotilde Armand pe site-ul personal.

Ea menţiona că a obţinut cetăţenia română în anul 2015 şi spune că în prezent nu îşi imaginează viaţa în altă ţară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button