LA MINE-N CARTIER

Clotilde Armand: „Școala Regală” primește sprijin de la Royal Academy of Music din Londra

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 al Capitalei, anunță că „Școala Regală” primește sprijin de la Royal Academy of Music din Londra.

„După mesajul de susținere al lui Alexandru Tomescu mai multe personalități din lumea artistică ne-au scris și ne oferă sprijinul în proiectul nostru. Astfel, am primit o scrisoare de la renumitul violonist Remus Azoiţei prin care acesta susține noua Școala Regală.

Pentru cine nu știe: Remus Azoiţei este profesor de vioară la Royal Academy of Music. A fost numit profesor de vioară al Royal Academy of Music în anul 2001, la acel moment fiind cel mai tânăr profesor de vioară din întreaga istorie de 200 ani a Academiei. În 2007 a pus bazele Societăţii Enescu din Londra.

A concertat în săli prestigioase precum: Carnegie Hall în New York, Concertgebouw Amsterdam, Salle Cortot Paris, Konzerthaus Berlin, St-Martin-in-the-Fields şi Wigmore Hall în Londra, Teatro La Fenice Veneţia, Auditorio Nacional Madrid sau Konzerthaus Viena, apărând de asemeni în festivalurile muzicale de la Tokyo, Cambridge, Londra, Berlin, Heidelberg şi Santander, între altele.

A colaborat cu artişti renumiţi: Lawrence Foster, David Geringas, Gérard Caussé, Michael Sanderling sau Adrian Brendel. De asemenea, a fost solist al unor ansambluri de prestigiu: Berlin Kammer Orchestre, Orchestre Nationale de Belgique, Philharmonic Chamber Orchestra of London sau Orchestre Philarmonique de Radio France.

Vă invit să citiți scrisoarea lui Remus Azoitei.
Mulțumim pentru susținere!”, a scris Clotilde Armand, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Clotilde Armand


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button