Clotilde Armand: Redeschidem toaletele publice dezafectate din Sectorul 1. A fost semnat contractul de proiectare pentru reabilitarea a patru dintre acestea

15 iul. 2022
899 Afișari
Clotilde Armand: Redeschidem toaletele publice dezafectate din Sectorul 1. A fost semnat contractul de proiectare pentru reabilitarea a patru dintre acestea
Clotilde Armand: Redeschidem toaletele publice dezafectate din Sectorul 1. A fost semnat contractul de proiectare pentru reabilitarea a patru dintre acestea | Sursă foto: Facebook-Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat că urmează să fie redeschise fostele toaletele publice dezafectate ce se află în aria administrată de acesta.

Se redeschid toaletele publice dezafectate din Sectorul 1

Clotilde Armand a anunțat astăzi, 15 iulie 2022, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că după lupte administrative, mare parte datorate birocrației excesive, vor fi redeschise toaletele publice dezafectate din Sectorul 1.

Vă anunț că redeschidem fostele toalete publice dezafectate și cele care au fost transformate în baruri în perioada anilor 2000, a declarat edilul Sectorului 1, Clotilde Armand.

După cum a informat primarul, a fost deja semnat contractul de proiectarea pentru reabilitarea și modernizarea a patru dintre aceste toalete ce au fost până acum abandonate. Iată unde se află acestea:

  • Parcul Kiseleff – două toalete,
  • Parcul Herăstrău – o toaletă (aceasta se află la intrarea în parc),
  • Calea Griviței – o toaletă.

Imobilele trebuie refăcute complet

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat că la acest moment imobilele se află într-o stare avansată de degradare, fiind adevărate ruine. Pentru a le aduce în stare de funcționare și pentru a putea fi folosite de către bucureșteni este necesar ca acestea să fie refăcute aproape în totalitate.

Au ajuns în această situație din cauza indiferenței fostelor administrații locale, a mai precizat Clotilde Armand

Edilul a ținut să precizeze că acest proiect nu vizează toaletele publice automate  care funcționează în aria sectorului. Cu toate astea, administrația publică se ocup și de acestea în prezent.

Primarul Sectorului 1 s-a ocupat recent și de micul lac aflat în Parcul Kiseleff. Acesta a fost readus la viață de către administrația publică. Recent, aici au fost realizate lucrări de reparații și de întreținere pentru acest loc emblematic din București.

Astfel că, bucureștenii pot merge aici pentru a se relaxa și pentru a admira frumusețea locului, proaspăt amenajat.

Cookies