Clotilde Armand reclamă, la prima oră, hoție electorală: “Au mai dispărut 1.000 voturi. Marcele, ți-am zis că nu te pricepi la matematică!”

12 iun. 2024
540 afișări
Clotilde Armand reclamă, la prima oră, hoție electorală: “Au mai dispărut 1.000 voturi. Marcele, ți-am zis că nu te pricepi la matematică!”
Clotilde Armand reclamă, la prima oră, hoție electorală: “Au mai dispărut 1.000 voturi. Marcele, ți-am zis că nu te pricepi la matematică!” Foto: Agerpres

Situația cu  doamna Clotilde Armand vs George Tuță și rezultatele alegerilor pentru primăria Sectorului 1 nu numai că nu s-a mai liniștit peste noapte, dar s-a învolburat și mai tare.

Clotilde Armand: Au mai dispărut 1.000 de voturi. Din pixul PNL și PSD

După ce a cerut renumărarea voturilor, a făcut plângeri penale și strigat primele acuzații de fraudă, Clotilde Armand revine în această dimineașă cu o nouă astfel de acuzație.

Spune că PNL și PSD, cele două partide care îl susțin pe contracandidatul ei, George Tuță, pe care rezultatele exit-poll și cele parțiale l-au dat câștigător, ar fi șterpelit cumva 1.00 de voturi:

Au mai dispărut 1000 voturi. Din pixul PNL PSD. Începem ziua cu o nouă dovadă de fraudă a celor de la PSD și PNL. Peste 1.000 de buletine de vot, în alb, de la Secția de votare nr. 29, la Centrul Social Sf. Lazăr, s-au evaporat. Număr de magie marca PSD-PNL! Să recapitulăm situația de aici, conform procesului-verbal s-a primit un număr total de 2.220 de buletine de vot, din care au fost valabil exprimate 885 de voturi. Un număr de 24 de voturi au fost nule, iar 290 de buletine de vot au fost neîntrebuințate și anulate. Unde sunt 1021 de buletine de vot? În ce urnă de votare au fost depuse? Așteptăm renumărarea tuturor secțiilor de votare. Este ireal pentru o democrație să poată funcționa prin fraudă. PS: Marcele… ți-am zis că nu te pricepi la matematică. Și matematica nu minte.

De luni, a ddoua zi după alegeri, dar mai cu seamă de ieri, Clotilde Armand tot acuză, în diferite forme, dar și cu exact aceste cuvinte, că alegerile pentru primăria Sectorului 1 au ar fi fost  „profund viciate”.

A vrut să depună plângere penală la Curtea Supremă împotriva lui Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanente, dar nu a putut pentru că se încheiase programul cu publicul.

 

Cookies