Clotilde Armand reacționează la amenințarea Romprest. ”Amenințările mafiote nu mă intimidează”

13 mai 2021
218 Afișari
Clotilde Armand reacționează la amenințarea Romprest. ”Amenințările mafiote nu mă intimidează”

Clotilde Armand reacționează la amenințarea Romprest, firma de salubritate care a anunțat că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1.

Clotilde Armand reacționează la amenințarea Romprest. În cursul zilei de miercuri, 12 mai, compania de salubrizare Romprest a transmis o notificare către Consiliul Local Sector 1 și către Primăria Capitalei. Compania anunță modificări cu privire la modul în care vor fi ridicate deșeurile din sector, în cazul în care nu vor fi achitate datoriile Primăriei Sector 1.

Romprest o acuză pe Clotilde Armand că refuză să plătească facturile și să achite o parte din serviciile de salubrizare furnizate, în mod nejustificat.

Clotilde Armand reacționează la amenințarea Romprest

Reacția Primarului de la Sectorul 1 nu a întârziat să apară.

”O parte a conducerii companiei de salubrizare ne transmite din nou amenințări că nu vor mai ridică gunoiul. Deși ei și-au primit banii și mai au să ne returneze peste 100 de milioane de lei. Abia aștept. În următoare secundă în care nu vor mai ridica gunoiul conform contractului acesta va fi reziliat și pe raza teritorială a Sectorului 1 vine alt operator. Fără alte discuții. Instanța mi-a dat dreptate și voi putea să fac asta.

Țineți minte: amenințările mafiote nu mă intimidează. Dimpotrivă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a venit, miercuri, cu o serie de informații noi după ce în cursul zilei au apărut o serie de știri cu privire la faptul că edilul ar fi pierdut de fapt alegerile în fața lui Tudorache. Clotilde Armand spune că sunt știri false și că doar publicațiile abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 au trasnmis informația.

Cookies