Clotilde Armand reacționează după ce a fost acuzată că s-a înconjurat de ”drăcoaice” la Primăria Sectorului 1

18 feb. 2021
172 Afișari
Clotilde Armand reacționează după ce a fost acuzată că s-a înconjurat de ”drăcoaice” la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand a răbufnit pe Facebook după ce a fost acuzată că Primăria Sectorului 1, pe care o conduce, găzuiește în holul instituției o expoziție cu ”drăcoaice”.

Primăria Sectorului 1 va fi gazda expoziției „Dincolo de canon. Noua sculptură azi”, care se va desfășura până pe 21 martie 2021, motiv pentru care Clotilde Armand a fost acuzată că s-a înconjurat de ”drăcoaice”.

Edilul a făcut ”câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic”, explicând situația.

”Avocatul fostului primar și șeful PSD sunt supărați că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ”Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, ”Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ”Drăcoaice” și nici ”înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.

PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme ”Coloana fără de sfârșit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ”decadentă” și au refuzat moștenirea lui.

PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Cu prilejul Zilei Naționale Constantin Brâncuși, Primăria Sectorului 1 va fi gazda expoziției „Dincolo de canon. Noua sculptură azi”. Astfel,împreună cu Filiala Sculptură București a Uniunii Artiștilor Plastici din România Primăria Sectorului 1 invită,  în perioada 19 februarie-21 martie 2021, pe cei interesați, în Holul de Onoare al Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9, la acest eveniment.

Cookies