Clotilde Armand reacționează după amenințările cu moartea din Poliția Locală Sector 1: “PSD și PNL au favorizat infractorii”

04 feb. 2021
64 afișări
Clotilde Armand reacționează după amenințările cu moartea din Poliția Locală Sector 1: “PSD și PNL au favorizat infractorii”

Clotilde Armand reacționează după amenințările cu moartea la adresa polițiștilor locali, fiind de părere că PSD și PNL au favorizat infractorii.

Continuă atacurile între Clotilde Armand și consilierii locali ai Sectorului 1 de la PSD și PNL. Primarul îi acuză pe aceștia că favorizează infractorii în contextul în care un polițist local a povestit în timpul ședinței de Consiliu Local că este amenințat cu moartea, iar consilierii din partea celor două partide nu l-au băgat în seamă.

Daniel Moisin, polițist local din Sectorul 1, le-a povestit, miercuri seară, consilierilor de sector adunați la ședință mai multe nereguli din cadrul instituției. Mărturia polițistului a fost făcută la solicitarea șefului lui, directorul general Marian Gheorghe, și a venit înainte de votul pentru o propunere de reorganizare a Poliției Locale Sector 1.

Polițistul, care trăiește în Sectorul 1 de 50 de ani și care lucrează la poliția locală, a declarat că se teme pentru viața sa și că mai există persoane, chiar o doamnă colegă, care a fost amenințată că i se va duce copilul în pădure.

Clotilde Armand: „PSD și PNL au favorizat infractorii”

“Un polițist local din Sectorul 1 a venit în sala de Consiliu și le-a spus consilierilor PSD și PNL că este amenințat cu moartea de colegii lui pentru că nu primește șpagă, iar pe colega lui au amenințat-o că o ucid în pădure. Despre asta vorbim la Sectorul 1. PSD și PNL tocmai au favorizat infractorii în Consiliul local al Sectorului 1 și nu l-au băgat în seamă.  Proiectul restructurării Poliției Locale nu a trecut datorită USL Sector 1. Dar lupta nu e pierdută. Vă promit că am să mă întorc după ei”, a reacționat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Seara de miercuri, în care s-a desfășurat o ședință de urgență a Consiliului Local al S1 a fost un eșec total, proiectele privind reorganizarea Poliţiei Locale şi digitalizarea parcărilor fiind respinse din nou.

Imediat după întâlnirea de miercuri seară Primarul Sectorului 1 avusese o reacție în care îi acuza pe consilierii locali PNL și PSD că este a doua oară când deturnează ședința de Consiliu Local, preferând o discuție despre Romprest, compania de salubritate cu care edilul se află în conflict deschis.

Sursa foto: aktual24.ro

Cookies