Clotilde Armand: Primarul Capitalei ar trebui să suspende livrarea energiei termice în toate sediile PSD și PNL din București și în toate vilele lor de protocol

10 nov. 2022
756 Afișari
Clotilde Armand: Primarul Capitalei ar trebui să suspende livrarea energiei termice în toate sediile PSD și PNL din București și în toate vilele lor de protocol

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, spune că primarul Capitalei, Nicușor Dan ar trebui să suspende livrarea energiei termice în toate sediile PSD PNL din București și în toate vilele lor de protocol obținute de la RAAPPS.

Reacția sa vine în contextul în care  Nicuşor Dan, a răspuns astăzi criticilor aduse de Marcel Ciolacu, el spunând că îl roagă pe liderul PSD să-i dea telefon ministrului de Finanţe, Adrian Câciu, pentru a rezolva datoria restantă pentru Termoenergetica. Cu o zi în urmă, Marcel Ciolacu l-a trimis pe primarul Capitalei „să-l împrumute doamna Clotilde” cu banii necesari ca municipalitatea să plătească datoriile acumulate la Termoenergetica.

Tot astăzi, Clotilde Armand vine cu propunerea de a fi sistată căldura în sediile PNL și PSD, dar și la vilele de protocol ”până când M. Ciolacu pricepe că nu te joci cu sănătatea cetățenilor din Capitală.”

 

Orban îi propune lui Nicușor Dan să taie căldura la Guvern

În același context, fostul premier Ludovic Orban i-a propus lui Nicușor Dan să suspende căldura pentru clădirile Guvernului, până când acesta va plăti Primăriei București sumele datorate

„În cazul în care guvernul PSDNL nu înţelege de vorbă bună, ar fi perfect justificată o decizie a primarului general de suspendare a livrării energiei termice către clădirile guvernamentale până când guvernul plăteşte primăriei capitalei sumele de bani datorate conform prevederilor legale. Mai bine să le îngheţe ţurloaiele guvernanţilor decât să sufere de frig bucureştenii”, a scris Ludovic Orban, joi pe Facebook.

Referitor la subiect, premierul Nicolae Ciucă a declarat joi că a avut întâlniri personale cu primarul Nicuşor Dan în mai multe rânduri, în care l-a rugat să vină cu o soluţie tehnică vis-a-vis cu ceea ce se întâmplă cu sistemul de termoficare în Capitală, notează news.ro.

Clotilde Armand se află ea însăși în centrul unui scandal în București, după ce ANI a acuzat-o de incompatibilitate și conflict de interese și a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Într-o postare publică, primarul Sectorului 1 se consideră victima jocurilor de interese ale PNL și PSD, cei pe care îi acuză că au sesizat ANI.

Îți recomandăm și:

Cookies