Clotilde Armand, prima reacţie la atacul lansat de Firea şi Tudorache: Aici s-a ajuns

06 feb. 2021
1859 Afișari
Clotilde Armand, prima reacţie la atacul lansat de Firea şi Tudorache: Aici s-a ajuns

Clotilde Armand a reacţionat, în urmă cu puţin timp, pe Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea şi a lui Dan Tudorache. ''Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns'', a scris primarul Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1 reacționat vineri după ce a fost atacată de Firea și de Tudorache cu privire la spitalele trecute în subordinea PMB.

Ce spune Clotilde Armand

‘Un fost primar al Capitalei și un fost primar de Sector protestează pentru că eu n-am construit spitale doar la televizor sau din hârtie creponată. Ambii din PSD. Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, este singura reacţie, fără alte explicaţii despre scandalul spitalelor lăsate fără finanţare.

Totuși, se pare că primarul Sectorului 1 a avut altă abordare în scandalul banilor pentru spitale, când era în opoziţie şi nu la putere. Una total opusă.

În 2016, pe când era în opoziţie, aceasta îi reproşa fostului primar, Dan Tudorache, că nu investeşte bani pentru reabilitarea Spitalului de Arşi, deşi ar avea de unde. Acum, Clotilde Armand ia însă o altă decizie și pasează obligația către PMB.

Ar vrea să i le transfere lui Nicuşor Dan, dar acesta a anunţat că acceptă doar dacă primeşte şi bani pentru ele.

Cookies