ÎN BUCUREȘTI

Clotilde Armand, prima reacție după informațiile că ar fi pierdut alegerile în S1: Sunt știri false

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a venit, miercuri, cu o serie de informații noi după ce în cursul zilei au apărut o serie de știri cu privire la faptul că edilul ar fi pierdut de fapt alegerile în fața lui Tudorache. Cu toate că Clotilde spune că sunt știri false și doar publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 transmit că ar fi pierdut alegerile, informațiile au fost confirmate și de site-uri mai cunoscute și de încredere cum ar fi G4media.ro, condus de Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă. Rămâne de văzut cum se va termina totul.

Clotilde Armand a reacționat după informațiile apărute azi în presă și spune că este vorba de fapt de știri false promovate doar de publicații care ar fi primit bani de la fosta administrație a Sectorului 1. Totuși, informațiile sunt susținute și de site-uri mai echilibrate.

Reacția lui Clotilde Armand

„E oficial…dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură.

Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instanțe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.

Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediului Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.

Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți. Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimensiunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm.

PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știrile false de acum:
– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70000 de euro;
– România TV: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook după informațiile apărute joi.

Polițiștii care au renumărat voturile au descoperit buletine de vot lipsă în S1

Polițiștii care au renumărat voturile au constatat că lipsesc buletine de vot în Sectorul 1, acolo unde se pare că Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile în fața lui Clotilde Armand.

Procurorii și polițiștii au constatat că lipsesc buletine de vot în Sectorul 1, ca urmare a alegerilor locale de anul trecut, scrie G4Media.

Astfel, polițiștii și procurorii de la Secția Specială (SIIJ) care instrumentează dosarul alegerilor locale din Sectorul 1 al Capitalei ar fi descoperit că există o diferență mare între buletinele de vot existente fizic și numărul total de voturi exprimate.

Autoritățile cercetează acum care e cauza lipsei buletinelor de vot.

De asemenea, în urma renumărării buletinelor existente s-ar fi constatat diferențe față de rezultatul final al alegerilor, diferențe în favoarea lui Daniel Tudorache, potrivit Antena3.

Sacii cu buletine de vot de la alegerile pentru primăria Sectorului 1 au fost depozitați inițial într-o cameră izolată de la Tribunalul București, în subsolul clădirii, până să le preia Poliția, au explicat surse judiciare. Ulterior, sacii au fost preluați de poliție și duși într-o locație din centrul capitalei, unde a avut loc renumărarea.

Dosarul este instrumentat de Secția Specială pentru că e vizat președintele secției de vot, care este procuror.

Plângerea penală nu o vizează pe Clotilde Armand.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button