Clotilde Armand, prima reacție după ce a fost acuzată că a blocat construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down din Victoriei: Nimeni nu s-a opus și nu se opune

07 iul. 2021
253 Afișari
Clotilde Armand, prima reacție după ce a fost acuzată că a blocat construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down din Victoriei: Nimeni nu s-a opus și nu se opune

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a avut marți o primă reacție după ce a fost acuzată că a blocat construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down din Victoriei de către liderul PNL S1, Sebastian Burduja. Primarul spune însă că nimeni nu se opune acestui proiect și el va fi votat în următoarea ședință a Consiliului Local.

Ieri a fost mare vâlvă după ce liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a acuzat-o pe Clotilde Armand, că nu a susținut un proiect privind construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down de la Victoriei, realizat cu sprijinul Bisericii Mavrogheni care pune la dispoziție un teren și suma de 100.000 de euro.

Clotilde Armand vine cu explicații după ce a fost acuzată că a blocat proiectul

Primăria Sectorului 1 ar trebui să vină cu restul de bani, vreo 900.000 de euro. Clotilde Armand a spus marți că proiectul va fi introdus pe ordinea de zi a Consiliului local la următoarea ședință, urmând să fie votat. Primarul a negat că ar fi blocat cu intenție acest proiect, totuși recunoaște că l-a scos de pe ordinea de zi deoarece avea nevoie de mai multe lămuriri.

Pentru a înțelege de la ce a pornit totul citește aici despre acuzațiile aduse de Sebastian Burduja lui Clotilde Armand privind centrul destinat copiilor cu Sindrom Down ce ar putea fi construit la Victoriei.

Mai mult, se pare că edilul ar fi avut deja discuții cu arhitectul și preotul paroh implicați în construirea centrului pentru ajutorarea copiilor cu sindrom Down, care ar fi primul de acest fel din România.

„Nimeni nu s-a opus și nu se opune proiectului privind construirea centrului copiilor cu Sindrom Down din Parohia Mavrogheni. Proiectul a fost pe ordinea de zi suplimentară în ședința trecută a Consiliului Local al și a fost retras de mine pentru că aveam câteva nelămuriri despre acesta. Imediat după ședință l-am primit pe preotul paroh și pe doamna arhitect în cabinetul meu. Am lămurit tot ce era de lămurit. I-am asigurat că intră în următoarea ședință proiectul va fi introdus din nou pe ordinea de zi și are tot sprijinul meu”, a transmis marți Clotilde Armand.

Copii nevinovați, implicați în lupte politice, spune primarul

Edilul a mai atras atenția că „unii adversari politici au ales cinismul și folosesc acești copii nevinovați pentru lupte politice, dezinformare și pentru a mă ataca”, negând toate acuzațiile liberalilor. Cu toate acestea a adus în discuție și motivul invocat și de Burduja pentru blocarea proiectului, rectificarea bugetară de la S1 care nu a fost votată de un front comun al PSD și PNL.

„Tot în ședința trecută trebuia votată rectificarea bugetară. Erau mai multe puncte pe ordinea de zi. Printre acestea: investițiile pentru extinderea școlilor sau Grădinița de Vară. Consilierii PNL și PSD au făcut front comun și nu au votat. E tare trist să vezi atâta ticăloșie adunată la un loc”, mai spune Clotilde Armand.

Cookies