Clotilde Armand, plângere penală la poliție pentru hărțuire și violarea vieții private. Primarul ripostează pe Facebook: Atâtea știri false despre mine

09 iun. 2021
124 Afișari
Clotilde Armand, plângere penală la poliție pentru hărțuire și violarea vieții private. Primarul ripostează pe Facebook: Atâtea știri false despre mine

Clotilde Armand a depus, marți, o plângere penală la poliție pentru hărțuire și violarea vieții private. Primarul Sectorului 1 a dat declarații la poliție și a transmis un mesaj important pe Facebook, atrăgând atenția că atât televiziunile cât și site-urile de știri au scris "atâtea știri false despre mine".

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost audiată marți seară la Secția de Poliție 1 într-un dosar deschis după două plângeri depuse de aceasta pentru hărțuire și violarea vieții private, au transmis surse judiciare pentru g4media.ro.

Sesizările au fost inițial trimise Direcției Naționale Anticorupție și ulterior declinate Parchetului Sectorului 1, pe motiv de competență. Clotilde a spus la ieșirea de la audieri că a depus plângeri, fără a da însă informații suplimentare. Ulterior, primarul a venit cu o serie de precizări pe Facebook despre manipulările din jurul acestui scandal.

Oana Lovin, vizată de una dintre plângeri

Într-una dintre plângeri vizată ar fi Oana Lovin, conform surselor G4Media.ro. Clotilde Armand a reclamat că aceasta ar fi amenințat-o în timp ce o filma în contextul scandalului gunoaielor din Sectorul 1.

Clotilde Armand, mesaj pe Facebook

Clotilde Armand acuză o manipulare din partea posturilor de televiziune și a site-urilor de ”știri”abonate, până să ajungă ea primar, la banii Primăriei Sectorului 1. Totodată, edilul spune că referendumul anunțat de PSD prin Marcel Ciolacu pentru a o demite este ”cea mai bună dovadă” că ”le-a deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului”.

Primarul Sectorului 1 mai spune că ”ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate”

„Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe siteurile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea.

Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”. Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem.

Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?

Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă.

S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor, a spus Clotilde Armand pe Facebook.

Marcel Ciolacu spunea că susține un referendum de demitere a lui Clotilde Armand

Reacția primarului vine și după ce Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va susține „orice inițiativă cetățenească” privind un referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţenească, nu politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu e în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să înceteze mai repede decât mandatul de 4 ani al doamnei Clotilde Armand”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa conducerii partidului.

Cookies