Clotilde Armand nu se lasă! Reorganizarea Poliţiei Locale Sector 1, din nou în atenţia Consiliului Local

22 feb. 2021
4489 afișări
Clotilde Armand nu se lasă! Reorganizarea Poliţiei Locale Sector 1, din nou în atenţia Consiliului Local

Consiliul Local Sector 1 va dezbate, în şedinţa de joi, un alt proiect privind reorganizarea Poliţiei Locale, prin reducerea funcţiilor de conducere, după ce în două şedinţe anterioare a respins un proiect asemănător.

„Prin reducerea funcţiilor de conducere de la 31 la 16 sunt eliminate suprapunerile în coordonarea anumitor structuri, iar prin comasarea activităţilor similare desfăşurate de unele servicii şi birouri din cadrul Direcţiei de Ordine Publică se asigură o organizare unitară a efectivelor, care va fi în măsură să crească capacitatea operaţională de răspuns şi implicit a rezultatelor obţinute, în condiţiile în care coordonarea în teren se realizează prin Serviciul Dispecerat (…) Numărul funcţiilor publice de execuţie creşte cu 14 şi una de personal contractual”, prevede referatul de aprobare al proiectului semnat de primarul Clotilde Armand.

Ce propune noul proiect semnat de Clotilde Armand

Un proiect privind reducerea funcţiilor de conducere la Poliţia Locală de la 31 la 12, în mare majoritate de la structurile suport, eliminarea suprapunerilor, comasarea activităţilor similare desfăşurate de unele structuri, creşterea numărului funcţiilor publice de execuţie cu 18 şi una de personal contractual a fost respins de Consiliul Local în şedinţele din 28 ianuarie şi 3 februarie.

„Avem o situaţie foarte gravă într-o instituţie a statului ce ar fi trebuit să lucreze în folosul comunităţii, nu în folosul mafiei de tot felul. (…) A sosit timpul curăţeniei”, a spus primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe 3 februarie, înainte de a se trece la votul proiectului privind Poliţia Locală.

Cookies