Clotilde Armand nu permite construirea unui bloc pe Șoseaua Kiseleff, indiferent cât „sponsorizează” dezvoltatorii. „Eu nu avizez așa ceva”

19 aug. 2021
408 Afișari
Clotilde Armand nu permite construirea unui bloc pe Șoseaua Kiseleff, indiferent cât „sponsorizează” dezvoltatorii. „Eu nu avizez așa ceva”
Clotilde Armand nu permite construirea unui bloc pe Șoseaua Kiseleff, indiferent cât „sponsorizează” dezvoltatorii. „Eu nu avizez așa ceva”. Sursă foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand nu permite construirea unui bloc pe Șoseaua Kiseleff nr. 21, indiferent cât „sponsorizează” dezvoltatorii. „Eu nu avizez așa ceva”, a declarat Primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand nu permite construirea unui bloc pe Șoseaua Kiseleff, indiferent cât „sponsorizează” dezvoltatorii. „Eu nu avizez așa ceva”.

Clotilde Armand nu permite construirea unui bloc pe Șoseaua Kiseleff

Clotilde Armand a transmis pe pagina de Facebook un mesaj clar pentru dezvoltatorii imobiliari care au pus ochii pe clădirea din Șoseaua Kiseleff nr.21 și o spune cât se poate de răspicat: „Primarul Sectorului 1 nu-și dă acordul, eu nu avizez așa ceva”.

Recomandăm și: Pasajul pietonal Băneasa a fost reparat și ecologizat, anunță Clotilde Armand. Cum pot face bucureștenii sesizări online

Actualii proprietari ar vrea să demoleze clădirea din Șoseaua Kiseleff nr.21 și să construiască un ansamblu de locuințe colective (blocuri) pe spațiul verde.

Vila din Șoseaua Kiseleff nr.21 a fost reședința ambasadorului SUA în România pentru mai mulți ani. Clădirea are o grădină generoasă, spune edilul Sectorului 1.

„Acest proiect ar mutila iremediabil aspectul urbanistic al zonei, așa cum s-a întâmplat în cazul vilei Filipescu-Brâncoveanu din Bulevardul Aviatorilor”, a declarat Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe pagina de Facebook.

Potrivit declarațiilor edilului, această vilă se află în curtea sediului central al PNL. Acea zonă este protejată istoric și orice construcție este interzisă. Dar tot au apărut „din senin” 3 blocuri.

Primarul Sectorului 1: „Eu nu avizez așa ceva”

Primarul Sectorului 1 spune că a primit la primărie dosarul necesar pentru desființarea vilei din Șoseaua Kiseleff nr.21.

Recomandăm și: Cea mai râvnită și mai vânată vilă de pe Șoseaua Kiseleff din București mai are puțin și crapă. Și o miză de 5000 de metri pătrați

Clotilde Armand spune clar și răspicat, indiferent cu cât ar „sponsoriza” dezvoltatorii.

„Primarul Sectorului 1 nu-și dă acordul, eu nu avizez așa ceva”, spune Primarul Sectorului 1.

Edilul subliniază că, până să ajungă în funcția de primar al Sectorului 1, avizele de demolare a construcțiilor se dădeau în funcție de cât de mult „sponsorizau” dezvoltatorii.

Clotilde Armand nu acceptă așa ceva și declară că „lucrurile trebuie să se schimbe în profunzime”.

Cookies