Clotilde Armand, luată la rost de liberali: Somăm public primarul Sectorului 1 să înceteze bullyingul la adresa PNL

02 apr. 2021
100 Afișari
Clotilde Armand, luată la rost de liberali: Somăm public primarul Sectorului 1 să înceteze bullyingul la adresa PNL

Clotilde Armand a fost luată la rost vineri de liberali, după ce PNL somează primarul Sectorului 1 să înceteze jignirile la adresa liberalilor, a transmis preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Clotilde Armand i-a acuzat în repetate rânduri pe consilierii locali ai PNL că votează la unison cu cei social-democraţi, pentru a bloca iniţiativele propuse de ea, iar Sebastian Burduja i-a răspuns până acum doar prin mesaje pe Facebook, până vineri, când i-a replicat oficial, într-o conferinţă de presă.

Reacție dură la adresa lui Clotilde Armand

„Somăm public primarul Sectorului 1, care este primar cu voturile şi sprijinul şi într-un spirit de parteneriat cu PNL, să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL. Cea mai mare jignire dintre toate, care ne doare cel mai mult, este să fim plasaţi lângă cei împotriva cărora am luptat şi luptăm, şi anume PSD.

Nu putem accepta ca doar pentru că nu suntem de acord să ridicăm orbeşte mâna să fim plasaţi lângă PSD. Repet: ne-am dorit o schimbare, am luptat pentru această schimbare, considerăm că este de bun august şi ne dorim un parteneriat. Americanii spun: când umbli cu un ciocan în mână, totul ţi se pare un cui.

Asta descrie foarte bine situaţia de la vârful Primăriei Sectorului 1. Dar oamenii ne spun altceva. Oamenii ne spun că au nevoie de soluţii, că nu mai vor scandal, că vor proiecte, că vor să-şi împinească aşteptările şi să onorăm încrederea pe care ne-au acordat-o prin votul lor”, a afirmat Burduja, conform Stiripesurse.

Cookies