Clotilde Armand, la discuții cu actorii din Sectorul 1: Avem ambiția să construim ceea ce trebuia construit

05 nov. 2020
9 Afișari
Clotilde Armand, la discuții cu actorii din Sectorul 1: Avem ambiția să construim ceea ce trebuia construit

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a explicat, joi, într-un mesaj pe Facebook, că a avut o serie de discuții cu mai mulți actori din sectorul 1 cu privire la domeniul cultural și artistic. Edilul promite că va investi în astfel de proiecte, însă atrage atenția cu privire la acele proiecte culturale "doar pe hârtie".

„Am avut o discuție cu actorii: Marius Manole, Șerban Pavlu și Anghel Damian despre domeniul cultural și artistic din Sectorul 1.
Mi-au atras atenția că trebuie să fim extrem de vigilenți cu proiectele culturale (în special cu cele realizate doar pe hârtie sau alte sinecuri de dragul „artei”) și mai ales pe cine numim reprezentant artistic acolo unde este cazul. Le-am transmis că vom schimba felul în care s-au alocat sume imense spre sinecuri de tot felul, le-am promis că totul va fi transparent. De la numirea unui director cultural până la numirea paznicului.
Înțeleg nevoia actorilor români de a juca și problemele întâmpinate de aceștia: subfinanțare, lipsa spațiilor în care actorii își desfășoară activitatea sau eterna corupție. Vom sprijini acest sector atât de important pentru comunitate. Avem ambiția să construim ceea ce trebuia construit de mult timp. Și împreună facem asta. Ne-am asumat asta.
PS: Îmi dau seama că până acum nu aveați cu cine discuta. Să știți că ușa mea din primărie este deschisă tuturor cetățenilor”, a spus primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, într-un mesaj transmis pe Facebook.

 

Cookies