Clotilde Armand începe o nouă zi cu acuzații de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: “Oameni buni, 110 de procese verbale au fost falsificate!”

14 iun. 2024
476 afișări
Clotilde Armand începe o nouă zi cu acuzații de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: “Oameni buni, 110 de procese verbale au fost falsificate!”
Clotilde Armand începe o nouă zi cu acuzații de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: “Oameni buni, 110 de procese verbale au fost falsificate!” | Sursa foto: Clotilde Armand/Facebook

Clotilde Armand începe, din nou, ziua cu acuzații de fraudă pentru Primăria Sectorului 1. Aceasta crede că vreo 110 procese verbale au fost falsificate.

Clotilde Armand – o nouă zi, noi acuzații

Clotilde Armand aduce, în continuare, acuzații de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1 din București. Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, acuză că 110 procese verbale au fost falsificate, după care, încărcate pe platforma AEP. Clotilde ar fi solicitat STS să pună toate înregistrările la dispoziție, pentru a demonstra jaful.

Oameni buni, 110 de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP! A solicitat STS să pună la dispoziție toate înregistrările care demonstreaz acest jaf.

Dar acuzațiile nu se termină aici. Clotilde menționează că Ciolacu și Ciucu își doresc să câștige ca să pună mâna pe bani și nu doar. Aceasta încă susține că a demonstrat frauda electorală și că „în Sectorul 1 rezultatul a fost viciat”.

Așa vor Ciolacu și Ciucu să câștige, așa vor să pună mâna pe bani și să fure liniște. Printr-o fraudă electorală demonstrată de mine matematic, factual. Este foarte clar că în Sectorul 1 rezultatul a fost viciat și nu are nicio legimitate.

Dispariția voturilor

După ce a cerut renumărarea voturilor, Clotilde Armand a specificat că 1.000 de voturi au dispărut din pixul PNL și PSD: „Peste 1.000 de buletine de vot, în alb, de la Secția de votare nr. 29, la Centrul Social Sf. Lazăr, s-au evaporat”.

Clotilde a explicat că s-a primit un număr total de 2.220 de buletine de vot, conform procesului verbal, dar doar 885 au fost valabil exprimate. Un număr de 24 de voturi ar fi fost nule, iar 290 de buletine de vot au fost neîntrbuințate și anulate.

Unde sunt 1021 de buletine de vot?

Tuță cere procesul pentru preluarea mandatului

Ieri, George Tuță a transmis un mesaj către actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand. Mai exact, acesta îi cere demararea oficială a procesului pentru preluarea mandatului.

Cer demararea procesului pentru preluarea mandatului

Citește și:

Cookies