Clotilde Armand îl ia la bani mărunți pe Tudorache. Cât a fost și unde s-a dus bugetul Primăriei Sectorului 1?

02 dec. 2020
83 Afișari
Clotilde Armand îl ia la bani mărunți pe Tudorache. Cât a fost și unde s-a dus bugetul Primăriei Sectorului 1?

„De ce nu mai sunt bani la primărie, d-nă primar?!”, a scris Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, într-o postare pe pagina sa de Facebook, după ce a analizat modul în care Daniel Tudorache a cheltuit banii de la bugetul Sectorului 1.

Clotilde Armand arată că a analizat contractul cadru pentru băncuțe și gărdulețe, contract realizat de fosta administrație condusă de Daniel Tudorache, pentru care a calculat că s-au cheltuit 11 milioane de euro.

Vă prezint câteva cifre pentru aceste investiții inutile:

  • Garduri 8.8 mil €
  • Bănci 1.2 mil €
  • Coșuri gunoi 0.8 mil €
  • Stâlpi parcaje 0.2 mil €
  • Panouri protecție stradal școli 0.12 mil €

De asemenea, primarul Sectorului 1 a menționat cheltuieli angajate 11.1 mil €, dintre care au fost plătite (conform ADP S1) 8 mil € și au rămas de plată 3 mil €.

„Toate acestea în condițiile în care Sectorul 1 are cele mai multe străzi de pământ care necesită investiții urgente”, menționează actualul edil cu privire la cheluieli inutile, efectuate în contextul în care multe străzi din Sectorul 1 au nevoie de investiții urgente pentru asfaltare și reabilitare.

Clotilde Armand a mai declarat că: „voi reveni zilele viitoare și voi prezenta cetățenilor (dar și procurorilor) cum o mare companie abonată la bani publici în Sectorul 1 a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț. Așa… niște zeci de milioane în plus. Prin complicitatea unor funcționari publici din primărie.

Cookies