Clotilde Armand îl dă în judecată pe Marcel Ciolacu, furioasă că zice de ea că-i „penală”. Primarul S1: Prim-mincinosul țării trebuie să învețe că plătești când minți

27 sept. 2023
6655 Afișari
Clotilde Armand îl dă în judecată pe Marcel Ciolacu, furioasă că zice de ea că-i „penală”. Primarul S1: Prim-mincinosul țării trebuie să învețe că plătești când minți
Clotilde Armand îl dă în judecată pe Marcel Ciolacu, furioasă că zice de ea că-i „penală”. Primarul S1: Prim-mincinosul țării trebuie să învețe că plătești când minți | Sursă foto: Facebook

Clotilde Armand a anunțat miercuri, 27 septembrie 2023, că îl va da in judecată pe prim-ministrul Marcel Ciolacu. Primarul îl acuză pe acesta că a făcut declarații mincinoase la adresa sa, precum: „Clotilde penală!” și „Clotilde a furat voturi!”.

Clotilde Armand vrea să îl dea în judecată pe Ciolacu

Primarul Sectorului 1 îl acuză pe primul-ministru că a făcut declarații mincinoase în ceea ce o privește. Marcel Ciolacu ar fi spus că edilul a furat voturi pentru a ajunge în funcția pe care o deține la acest moment.

Clotilde Armand a precizat, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook, că nu exist există nici o condamnare în Justiție care să susțină acuzele aduse de prim-ministrul României:

Ciolacu: ’’Clotilde penală!’’

Facts: Nu există nicio condamnare în Justiție la adresa mea și nici n-a existat până acum.

Ciolacu: ’’Clotilde a furat voturi!’’

Facts: Tribunalul București a respins toate cele (atenție!) 125 de contestații depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă

Primarul Sectorului 1 a transmis că acuzele primului-ministru sunt un gest disperat, după ce partidul PSD ar fi fost prins prejudiciind bucureștenii cu 1 miliard de lei.

Înțeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitate cu 1 miliard lei. Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraționali. E ca o boală.

Primarul spune că a luat decizia de al acționa în justiție pe Marcel Ciolacu pentru a demonta acuzele ce i-au fost aduse. De asemenea, Clotilde Armand a transmis și că o parte dintre bucureșteni îl cred pe prim-ministru:

Pentru că unii cetățeni au căzut în capcana lor m-am gândit să demontez că retorica lui Marcel Ciolacu și a colegilor săi este o minciună.

Așa că am decis să-l acționez în instanță pe prim-mincinosul țării, pe șeful PSD. Într-o țară democratică personaje sinistre precum Marcel Ciolacu trebuie să învețe că atunci când minți plătești.

Premierul României a făcut marți, 26 septembrie 2023, referire și la partidul USR. Marcel Ciolacu îi acuză că formează „un scut” în jurul penalilor din ce fac parte din partidul lor.

Cookies