ÎN BUCUREȘTI

Clotilde Armand îi cere Premierului să demită conducerea RAAPPS

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, spune că au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperișul Hotelului Triumf, iar conducerea RAAPPS nu a luat nicio măsură, cerându-i Premierului să demită conducerea instituției.

Clotilde Armand îi cere Premierului să demită conducerea RAAPPS deoarece la șase luni de la incendiul care a distrus acoperișul Hotelului Triumf nu s-a luat nicio măsură.

 

„În luna ianuarie RAAPPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ”RAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu”. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există. Am semnalat în ultimele 4 luni despre situația revoltătoare și despre cum monumentul acesta se degradează zilnic din cauza nepăsării conducerii RAAPPS. Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri și să demită conducerea RAAPPS pentru că distruge cu bună știință un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Așa nu se mai poate”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Clotilde Armand a adus încă de săptămâna trecută acuzații conducerii RAAPPS despre care spune că distruge voit monumentul Hotel Triumf, , menţionând că acoperişul imobilului, care a fost afectat de un incendiu în septembrie 2020, se degradează, pentru că nu este protejat până la efectuarea lucrărilor de reparaţii


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button