Clotilde Armand face penitență franțuzită după ce a fost amendată de polițiști, care au prins-o când conducea cu 77 km/h prin București. “Am scăpat a la moustache”

02 oct. 2023
917 Afișari
Clotilde Armand face penitență franțuzită după ce a fost amendată de polițiști, care au prins-o când conducea cu 77 km/h prin București. “Am scăpat a la moustache”
Clotilde Armand face penitență franțuzită după ce a fost amendată de polițiști, care au prins-o când conducea cu 77 km/h prin București. “Am scăpat a la moustache” | Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost amendată în acest weekend de polițiști, care au prins-o când conducea prin București cu aproape 80 de km/h.

Clotilde Armand: Am greșit, «am scăpat a la moustache»

În această dimineață, Clotilde Armand confirmă, printr-o postare pe Facebook, sancțiunea primită pentru depășirea limitei de viteză. Și admite că a greșit:

Eram în drum spre primărie și tocmai l-am auzit la Morning Glory cu Răzvan Exarhu analiza situației tragice de ieri în urma căreia am fost prinsă în flagrant de radarul poliției cu o viteză de 77km/h într-un loc unde limita legală este 50 km/h. Voiam să vă spun că are dreptate Răzvan Exarhu atunci când spune că am scăpat „a la moustache”. Am greșit, dar mă și bucur că Poliția Română este la datorie în trafic.

Duminică dimineața, Clotilde Armand a fost oprită de polițiști de la rutieră pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, pentru că a depășit limita de viteză.

Potrivit unor ale News.ro, primăriţa Sectorului 1 a fost sancţionată contravenţional cu avertisment scris și 3 puncte de penalizare.

București, capitala accidentelor rutiere

În București se produc zilnic zeci de accidente rutiere – de la tamponări ușoare la unele grave și foarte grave. Iar una dintre principalele cauze ale producerii acestora este, așa cum spun polițiștii, „neadaptarea vitezei la condițiile de drum”.

De cele mai multe ori, acest lucru se traduce prin viteză mai mare decât limita legală de deplasare, care în oraș este, în general, de 50 km/h, dar există străzi și străduțe unde ești obligat să conduci și mai încet.

Numai în ultimele 24 de ore, în București au fost 5 accidente rutiere, soldate cu o persoană rănită grav și 4 persoane rănite ușor.

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

Cookies