Clotilde Armand explică motivul scandalului privind alegerile din S1: A solicitat mai mult timp să învețe să numere

13 mai 2021
1062 afișări
Clotilde Armand explică motivul scandalului privind alegerile din S1: A solicitat mai mult timp să învețe să numere
Clotilde Armand caută oameni pentru Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a venit, joi, cu o reacție importantă după ce Parchetul General a transmis că finalizarea cercetărilor privind alegerile locale din Sectorul 1 au fost amânate până în august.

Clotilde Armand spune că toată nebunia din ultimele zile și atacurile mediatice ar fi fost provocate de sancționarea unui dezvoltator imobiliar din Sectorul 1 la care au fost găsite mai multe nereguli, printre care și construcția fără autorizații.

Mesajul lui Clotilde Armand după decizia Parchetului General

„Bon. Pentru că încă nu s-a lămurit secția lui Dragnea cine a câștigat alegerile în Sectorul 1 și a solicitat mai mult timp să învețe să numere, eu propun să trecem la lucruri mai serioase.

Adică ce nu s-a făcut până acum și trebuia să se facă. Hai să vă explic puțin de unde vine disperarea din ultimele zile și atacurile mediatice ale pesediștilor. Am sancționat acest dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire. Totodată au fost verificate mai multe corpuri și s-a constatat că s-a construit fără autorizație de construire.

Astfel, S.C. Onix Residence SRL a primit trei amenzi în valoare de 20.000 lei fiecare și sistarea tuturor lucrărilor. În Sectorul 1 nu mai merge cu construcțiile haotice și autorizațiile emise de diverși funționari corupți. În Sectorul 1 fiecare dezvoltator imobiliar trebuie să priceapă că legea este lege. Cu mafia nu se negociază, cu mafia se luptă. Până la capăt. La Primăria Sectorului 1 refuzăm orice compromis! Continuăm”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ce a transmis Parchetul General privind alegerile locale din Sectorul 1

Parchetul General a anunţat joi că, din verificările efectuate, nu s-a putut stabili o diferenţă de voturi exprimate pentru cei doi candidaţi la alegerile locale din Sectorul 1, Clotilde Armand şi Dan Tudorache, deoarece finalizarea cercetărilor în acest caz a fost amânată până la începutul lunii august.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Poliţia Capitalei nu a reuşit să termine de numărat voturile exprimate la alegerile locale din Sectorul 1, aşa cum a dispus procurorul de caz de la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, astfel încât nu s-a putut stabili o diferenţă între voturile pentru cei doi candidaţi.

 

În cauza privind alegerile locale din Sectorul 1 Bucureşti, aflată în instrumentarea Secţiei pentru infracţiunilor din justiţie, activităţile dispuse de procurorul de caz prin ordonanţa din data de 5 februarie 2021 nu au fost finalizate, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti solicitând motivat prelungirea termenului stabilit pentru aducerea la îndeplinire a tuturor obiectivelor fixate. Luând în considerare complexitatea procedurilor şi volumul mare de muncă pe care îl implică, procurorul de caz a aprobat solicitarea menţionată şi a fixat un nou termen de finalizare, respectiv 1 august 2021. Menţionăm că, din verificările efectuate, nu s-a putut stabili diferenţa de voturi între candidaţi, nefiind finalizate activităţile dispuse de către procuror

Cookies