Clotilde Armand despre vizita Gabrielei Firea la Primăria Sectorului 1: “Propagandă și ipocrizie”

08 feb. 2021
111 Afișari
Clotilde Armand despre vizita Gabrielei Firea la Primăria Sectorului 1: “Propagandă și ipocrizie”

Continuă scandalul dintre Clotilde Armand și Gabriela Firea. Edilul de sector a reacționat după vizita Gabrielei Firea la Primăria Sectorului 1, acolo unde aceasta a dorit să ia cuvântul în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Vizita Gabrielei Firea la Primăria Sectorului 1 nu a rămas fără reacții din partea lui Clotilde Armand. Primarul de sector a precizat, într-o postare pe Facebook că acțiunea prim-vicepreședintelui PSD a fost una care denotă ipocrizie.

Firea a venit, luni la prânz, la ședinta de Consiliu Local de la Primăria Sectorului 1, convocată de urgență de consilierii locali din partea PSD, dar a avut surpriza neplăcută ca ședința să nu se poată desfășura din lipsă de cvorum. Consilierii locali PNL și USR-PLUS și PMP au ales să nu se prezinte.

“Astăzi am avut o vizită la Primărie. Un grup de parlamentari PSD în frunte cu dna. Firea (domnul parlamentar PSD cu diamantele nu se regăsea în acest grup). De ce au venit? Propagandă și ipocrizie. PSD a convocat vineri o ședință să anuleze HCL-ul prin care spitalele din Sectorul 1 trec în administrarea unităţilor sanitare. Acum, spre deosebire de trista administrație PSD din trecut când dna Firea nu lăsa pe nimeni în Primăria Capitalei să participe la ședințele CGMB eu le-am dat voie acestor manipulatori PSD în Sala de Consiliu și i-am lăsat să vorbească singuri. Da, da. Au vorbit singuri. La propriu. Sala era goală. Pentru că USRPLUS, PNL, PMP n-au participat la acest circ mizerabil mediatizat de PSD. Așadar, rămâne cum am stabilit… dnă senator. Nu se taie finanțarea banilor de la spitale așa cum fals ați declarat.

PS: Stimați pesediști, sunteți ultimele persoane din România care au căderea morală să vorbească despre spitale sau despre lipsa finanțării din Sănătate”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, a solicitat, într-o declarație de presă făcută în fața Primăriei, reluarea finanțării celor 4 spitale din Sectorul 1 al Capitalei.

Cookies