Clotilde Armand despre plecarea lui Traian Berbeceanu: Adio, dar rămân cu tine

05 mart. 2021
114 Afișari
Clotilde Armand despre plecarea lui Traian Berbeceanu: Adio, dar rămân cu tine

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, a vorbit despre plecarea lui Traian Berbeceanu din funcția de Prefect al Bucureștiului, precizând că va continua să apeleze la acesta.

Clotilde Armand nu îl va uita ușor pe Traian Berbeceanu, fostul Prefect al Capitalei. Primarul de la Sectorul 1 a precizat, într-o postare pe Facebook, că îi mulțumește acestuia și că nu va ezita pe viitor să apeleze la experiența sa.

 

”Îi mulțumesc mult lui Traian Berbeceanu pentru tot ceea ce a făcut din funcția de Prefect al Capitalei pentru bucureșteni și Sectorul 1.

Am avut o colaborare excelentă și îmi doresc să menținem această legătură. Vă spun aici tuturor că voi apela la experiența lui Traian Berbeceanu pentru problemele de siguranță și ordine publică din Sectorul nostru”, a postat Clotilde Armand pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost eliberat recent din funcția de prefect al Capitalei. Acesta a venit joi cu un mesaj de adio pe Facebook, explicând experiența avută în timpul scurtului său mandat.

Traian Berbeceanu a declarat, după ce Guvernul a aprobat miercuri un proiect de hotărâre pentru eliberarea acestuia din funcţia de prefect al Capitalei, că alături de echipa din instituţie a trecut bine peste provocări grele, iar persoanele cu care a lucrat i-au arătat perseverenţă, implicare şi dăruire.

Pe de altă parte, Clotilde Armand a cerut raport cu angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, dorind ca astfel să elimine din administrația locală persoanele care au probleme juridice.

Cookies