Clotilde Armand, decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Nu mai sunt tolerate nerespectările prevederilor contractuale

12 mai 2021
211 Afișari
Clotilde Armand, decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Nu mai sunt tolerate nerespectările prevederilor contractuale

Clotilde Armand anunță o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Nu mai sunt tolerate nerespectările prevederilor contractuale. Așadar, două firme care aveau contracte cu Primăria „vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate”.

Clotilde Armand, decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 spune că s-a decis să blocheze garanția de bună execuție pentru două firme care sperau să încaseze bani publici fără „să-și facă treaba la care erau obligate prin contract”.

„Am luat o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Două societăți aflate în relații contractuale cu Primăria vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate.
Am decis să blocăm garanția de bună execuție la două societăți care au crezut că pot încasa bani publici fără să-și facă treaba la care erau obligate prin contract.”, declară Clotilde Armand.

942.492,97 lei reprezintă valoarea totală a garanției de bună execuție ale celor două societăți. Din care:

  • 743.717,96 lei pentru SOCIETATEA CONSTRUCȚII GENERAL MEDITERRANEA SRL;
  • 198.775,01 lei pentru ASOCIEREA AMBRO GARDEN S.R.L. & VI.MA.RA. S.R.L & MAXI DESIGN CONSTRUCT S.R.L.

Nu mai sunt tolerate nerespectările prevederilor contractuale

Aceste două firme ar fi trebuit să planteze arbori și arbuști în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureștii Noi, Gara de Nord, Știrbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Șos. Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca, Romană etc.

„Toate societățile care au contracte cu noi trebuie să înțeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale și că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor și a standardelor de calitate a lucrărilor. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială și a lui «merge și-așa» a trecut.”, a declarat, pe un ton ferm, Clotilde Armand.

Cookies