Clotilde Armand, atacată dur de fosta purtătoare de cuvânt a USR Ilfov: Nu a dovedit că are vreo competenţă reală în management

08 iun. 2021
522 Afișari
Clotilde Armand, atacată dur  de fosta purtătoare de cuvânt a USR Ilfov: Nu a dovedit că are vreo competenţă reală în management

Fosta purtătoare de cuvânt a USR Ilfov, Claudia Postelnicescu, o atacă pe o rețea de socializare pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și demontează mitul creat în jurul actualului edil al Sectorului 1. Mai mult, spune despre aceasta că nu a dovedit că are vreo competență reală de management.

În zece puncte, Postelnicescu vorbește despre caracterul primarului Cotilde Armand, iar cele scrise nu îi prezintă vreo serie de caracteristici pozitive.

Atac dur la Clotilde Armand

Redăm integral postarea:

„De ce este Clotilde Armand în permanent conflict, din 2016 până în prezent, atât în interiorul partidului, cât și în afara lui?

1) Clotilde Armand nu a dovedit, niciunuia dintre membrii USR, că are vreo competenţă reală în management. De facto, Clotilde Armand a lucrat într o companie franceză de stat, unde a obținut un contract bănos prin intermediul ministrului de atunci al fondurilor europene, Cristi Ghinea, ceea ce a obligat-o ulterior să fie „promovată” în managementul francez, ca să nu fie acuzată de trafic de influenţă aici.

2) Clotilde Armand strălucește printr-o desăvârșită lipsă de adecvare la realitate și printr un talent exorbitant – pe nervii și banii noștri acum – de a aduna în jurul ei oameni extrem de nepregătiți profesional, șomeri de succes dacă nu s-ar fi agățat de ea. În consecință, cine oare să o sfătuiască să reacționeze echilibrat, business, că doar e meta manager de top, și nu prin isterie și propagandă că o ucide Mafia? Nimeni.

3) În rolul de lider al filialei USR Sector 1 a recurs tot timpul la mijloace lipsite de scrupule pentru a-și menține puterea cu orice preț, una dintre tactici fiind scandalul și deraierea atenției de la problemele reale prin găsirea unui țap ispășitor. Acum are doi: Romprest și consilierii PNL.

4) Ca aşa zis lider de filială a determinat toţi oamenii capabili să o părăsească, întrucât armata de lingăi de care este înconjurată nu are nici principiile pe care le clamează, nici creier suficient să priceapă ce le-ar profita ca demers. De aceea, și acum, foști susținători înfocați ai ei s au alăturat echipei lui Dragoș Pâslaru. Cât timp a condus filiala, Clotilde nu a crescut niciun alt lider alternativ. Doar ea.

5) Clotilde Armand s-a remarcat permanent printr o voracitate excesivă de parvenire politică, cu orice preț. De aceea a candidat peste tot, deşi e înfiorător de ignorantă în cultura politică, cultura generală și înțelegerea unor situații politice în care singură se pune. Candidatura ei la europarlamentare a fost un fiasco total din punctul de vedere al plus valorii aduse cursei, dar un bun exercițiu pentru ea de a-și creste notorietatea și capacitatea de a seduce electoratul, principalul ei talent fiind seducerea prin vorbe.

Nu este agreată de nimeni nici în interiorul USR-PLUS

6) În interiorul USR-PLUS, Clotilde Armand nu este agreată de nimeni, inclusiv de gruparea Ghinea-Barna, care ar fi scăpat de ea încă din 2018, dacă ar fi putut. Având în vedere distrugerea permanentă pe care o aduce asupra partidului, cred că regretă acum. Permanent, Clotilde trebuie apărată de partid, pentru că permanent are un conflict undeva, și permanent se poziţionează ca victima, dar și erou salvator neînțeles. E permanent confuză cu privire la ceea ce vrea și nimeni nu e capabil să o ajute să vadă realitatea. Lingăii din jurul ei îi vând această narațiune cu lupta cu Mafia, pentru că adoră să fie Ioana d’Arc și, în fond, s au construit atâtea cariere pe anti-corupție de către oameni care sunt fundamental viciaţi moral.

7) Clotilde Armand nu a pus și nu va pune niciodată interesul public deasupra celui personal. Aşa funcționează ea, doar pentru ea. Iar oamenii din jurul ei la fel, întrucât dacă ea pierde, ei sunt nimeni pe lume.

8) Clotilde Armand și-a trădat întotdeauna aliații și oamenii fideli, dacă situația de oportunism i-a cerut o. De aceea a rupt și protocolul cu PNL, partid care a ajutat-o enorm să obțină acest mandat. Convingerea ei e că l-a obținut singură, iar băieții aia care fugeau cu niște saci de voturi prin secție, din echipa ei, sunt doar o ficțiune a Mafiei. Clar.

9) Clotilde Armand a dovedit în acest mandat, până acum, că CV ul ei de manager este o impostura. La fel cum a acaparat, prin propagandă, minciună și trădări, puterea în USR, la fel și-a construit imaginea de manager de succes, contrazisă flagrant de realitate.

10) În final, nu cred că prioritatea lui Clotilde este să rezolve situația cu Romprestul, ci să continue construcția unui brand de luptătoare cu Mafia, pentru scopuri politice ulterioare. În consecință, luați cu un drob de sare toate comunicările ei pe subiect, unde nu expune situația de facto, ci personalizează permanent asa zisa luptă a ei cu Mafia și niște principii puternice, pe care în fapt nu le a dovedit niciodata”, a scris Claudia Postelnicescu pe pagina sa de Facebook.

Cookies