Clotilde Armand clocotește! Cum se apără în fața atacurilor, după ce a început ofensiva de demiteri în Sectorul 1

18 nov. 2020
71 Afișari
Clotilde Armand clocotește! Cum se apără în fața atacurilor, după ce a început ofensiva de demiteri în Sectorul 1

Clotide Armand, proaspăt primar al Sectorului 1, a intrat, de curând, în adevăratul sens al cuvântului, în lumea politică a Capitalei, cu toate că în ultimii patru ani a fost consilier al Sectorului 1. Odată cu o putere mai mare, vin și responsabilități mai mari, dar și atacuri mai dure atunci când ultimele măsuri luate deranjează.

Marți, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţa că directorii ADP Sector 1, Poliţiei Locale şi Direcţiei de Investiţii vor fi demişi.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că aceste trei direcţii moştenite în forma actuală de la vechea administraţie au creat un deficit de peste 700 de milioane de lei în acest an.

Clotilde Armand anunță demiteri în Sectorul 1

„Directorul Administraţiei Domeniului Public Sector 1, directorul Poliţiei Locale Sector 1 şi directorul Direcţiei de Investiţii vor fi demişi începând cu data de astăzi. Aceste trei direcţii moştenite în forma actuală de la vechea administraţie au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an şi pun în dificultate bugetul local. Incompetenţa, neglijenţa şi achiziţiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituţie. Repet: am zero toleranţă faţă de cei care au ales să fenteze legea şi nu îşi îndeplinesc atribuţiile”, a scris Clotilde Armand marți.

După acest anunț, în presă au început să apară informații despre o viitoare numire la conducerea Poliției Locale Sector 1 în persoana lui Daniel Doboș, președintele USR Turda. Despre acesta ar fi apărut recent informații că ar fi făcut închisoare pentru o dublă crimă pe care a comis-o în Germania, notează turdanews.net. La rândul lui, într-o postare pe Facebook, Doboș a oferit o explicăție pe această temă: „Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevărate. Am fost parașutist în Legiunea Străină, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian și da, mi-am utilizat chiar și arma din dotare. Am primit o altă identitate pentru că în România comunistă mi-a fost retrasă cetățenia. Pierre Dassilu există. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”.

Miercuri, Clotilde Armand a venit cu precizări, explicând că Doboș nu este consilierul său și nu va fi. Mai mult, primarul Sectorului 1 spune că Poliția Locală continuă să o urmărească și că vor avea loc noi demiteri.

De asemenea, miercuri a venit cu o serie de precizări

„Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică. L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliția Locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare”,

Cookies