ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Clotilde Armand cere raport cu angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public

Clotilde Armand cere raport cu angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, dorind ca astfel să elimine din administrația locală persoanele care au probleme juridice

Clotilde Armand cere raport cu angajații trimiși în judecată, dispunând Aparatului de Specialitate al Primăriei Sectorului 1 să înainteze către toate departamentele și subordonatele instituției o adresă prin să se comunice persoanele cu probleme.

Edilul vrea astfel ca angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public să dispară din administrația locală.

Clotilde Armand cere raport cu angajații trimiși în judecată

”Am dispus Aparatului de Specialitate al Primăriei Sectorului 1 să înainteze către toate departamentele și subordonatele instituției o adresă prin să ne comunice dacă sunt angajați trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, infracțiuni prevăzute de Codul Administrativ.

Spun asta pentru că ieri am aflat întâmplător despre un angajat al primăriei trimis în judecată pentru evaziune fiscală și spălare de bani – fapte incompatibile cu funcția deținută. Astăzi l-am suspendat din funcție până la soluționarea definitivă a dosarului și așa voi face cu toți angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu funcția publică.

PS: Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimiși în judecată de DNA într-un dosar de corupție, suspendați de mine din funcție, în urmă cu 2 zile, și-au luat brusc concediu medical după ce au aflat decizia mea. Aștept să le văd adeverințele și cine este medicul care le-a semnat.”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

Acum două zile, Clotilde Armand a suspendat din funcție doi directori ai ADP Sector 1 care sunt trimiși în judecată de DNA încă din 2018.

Astăzi, Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat victorioasă că 70% dintre contractele de reînnoire a locurilor de parcare au fost încheiate on-line.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button