Clotilde Armand cere alocarea a doar 2 milioane de lei pentru Catedrală şi organizarea de dezbateri

de:
29 iul. 2016
0 Afișari
Clotilde Armand cere alocarea a doar 2 milioane de lei pentru Catedrală şi organizarea de dezbateri

Noi am insistat foarte mult să se aloce nişte bani pentru spitale. Suma care a fost propusă după ce am insitat de domnul primar a fost 250.000 de euro, adică de zece ori mai puţin. Noi o să organizăm pentru prima dată o dezbatere publică şi pe internet şi cu întâlniri cu oamenii, cu reprezentanţii asociaţilor cetăţenilor din Sectorul 1 şi o să avem o părere despre ceea ce îşi doresc oamenii (cu privire la proiectul care prevedea alocarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului-n.r.)”, a afirmat consilierul USB, potrivit Mediafax.

Ea a spus că cetăţenii trebuie consultaţi în privinţa acestui proiect. Clotilde Armand a afirmat că în cadrul dezbaterilor USB va propune, în paralel, un proiect pentru ”sănătatea fizică” şi unul pentru ”sănătatea spirituală”.

Noi credem că în paralel cu acest proiect este bine să propunem un altul, nu pentru sănătatea spirituală, ci pentru sănătatea fizică. Noi credem că dacă mergem în paralel cu aceste proiecte oamenii vor înţelege şi vor aproba, (…) noi credem în democraţie, credem într-un demers democratic, nu credem că noi avem adevărul”, a explicat consilierul USB.

PNL şi PSD au blocat propunerea USB de a aloca doar 2 milioane de lei pentru Catedrală, iar proiectul privind alocarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului nu a trecut în Consiliul Primăriei Sectorului 1, consilierii USB abţinându-se.

Cookies