Clotilde Armand anunță încă o victorie în instanță – „Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte”

30 iun. 2021
139 Afișari
Clotilde Armand anunță încă o victorie în instanță - „Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte”

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, anunță că instanța a admis definitiv desființarea a nu mai puțin de trei unități din subordinea primăriei de sector. Prin urmare, ediul Sectorului 1 a anunțat că procesul de reorganizare a instituției merge mai departe.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că reorganizarea Primăriei Sectorului 1 continuă după ce instanța a respins o contestație pe tema desființării Administrației Piețelor, Administrației Unităților de Învățământ Preuniversitar și Unităților Sanitare Publice. Edilul a marcat acest eveniment printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook. Potrivit acesteia, cele trei structuri aveau un buget total de aproximativ 200 de milioane de lei și sub 100 de angajați.

„Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte

Justiția mi-a dat astăzi dreptate și a anulat decizia prin care era suspendată hotărârea de Consiliu Local prin care au fost desființate trei structuri. Prin intermediul acestor structuri fosta administrație dădea contracte cu dedicație unor firme de partid: Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural.

Toate aceste 3 structuri aveau un buget total de aproximativ 200 milioane lei și până într-o 100 de angajați. Sentința este definitivă.”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand este de părere că persoana a contestat reorganizarea este un apropiat de-al lui Daniel Tudorache

Primarul Sectorului 1 a menționat că persoana ce a contestat procedura de reorganizare în instanță este o persoană apropiată de „deputatul diamant” Daniel Tudorache, după cum îl numește Clotilde Armand pe fostul primar al Sectorului 1, actual membru al Camerei Deputaților.

„Cel care a contestat reorganizarea instanță este un sindicalist al ADP apropiat de deputatul diamant. Acest sindicat a fost creat să se opună reformelor din primărie. Decizia inițială de suspendare a fost folosită de actori politici ai Consiliului local al Sectorului 1 pentru a întârzia votarea bugetului pe 2021.”, a precizat Clotilde Armand.

Cookies