Clotilde Armand aduce bani la bugetul Sectorului 1. Poliția Locală a dat amenzi în valoare de 500.000 lei

24 feb. 2021
155 Afișari
Clotilde Armand aduce bani la bugetul Sectorului 1. Poliția Locală a dat amenzi în valoare de 500.000 lei

Toleranţă zero pentru nerespectarea legii în Sectorul 1. Primarul Clotilde Armand a anunțat miercuri că Poliția Locală a dat amenzi de 500.000 de lei pentru publicitate stradală ilegală.

Primăria Sectorului 1 continuă campania de eliminare a fenomenului publicităţii stradale ilegale. După ce la sfârşitul săptămânii trecute au fost desfiinţate peste 30 de prisme publicitare, mesh-uri şi bannere amplasate ilegal în diferite locaţii din Sectorul 1, a venit vremea amendării celor care nu au respectat legea, se arată într-un comunicat.

Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 de lei pentru toate firmele de publicitate care nu au respectat legea şi nu aveau autorizaţii pentru publicitate stradală.

Mesajul lui Clotilde Armand

„Aşa cum am promis, în Sectorul 1, facem curăţenie şi impunem respectarea legii şi în domeniul publicităţii stradale. Gata cu mesh-uri, bannere, prisme şi alte improvizaţii care ne sufocă oraşul. Vom continua acţiunea noastră până când toate reclamele ilegale din Sectorul 1 vor fi date jos, iar cei care aleg să încalce legea vor suporta consecinţele. Poate pentru unii funcţionari din primărie era un business să închidă ochii la această afacere ilegală, însă pentru mine nu”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Desfiinţarea panourilor publicitare ilegale din Sectorul 1 a început, din dispoziţia primarului, la sfârşitul săptămânii trecute, printr-o amplă acţiune de desfiinţare a zeci de prisme publicitare, mesh-uri şi bannere amplasate ilegal pe domeniul public. Au fost desfiinţate panourile publicitare amplasate ilegal în următoarele zone: Pipera, Băneasa, Calea Griviţei – Gara de Nord, Berzei – Ştirbei Vodă, Bucureştii Noi.

„După câteva săptămâni de luptă, Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 lei pentru toate firmele de publicitate care nu au respectat legea şi nu aveau autorizaţii pentru publicitate stradală. Gata cu mesh-uri, bannere, prisme şi alte improvizaţii care ne sufocă oraşul”, a scris Armand, pe Facebook.

Potrivit primarului, acţiunea Poliţiei Locale va continua până când toate reclamele ilegale vor fi îndepărtate. „Pentru unii funcţionari din Primărie era un business să închidă ochii la această afacere ilegală, pentru mine nu”, a adăugat Clotilde Armand.

Cookies