Clotilde Armand a semnat ordinul. Lucrări de modernizare a unor străzi din Sectorul 1

25 mai 2021
201 Afișari
Clotilde Armand a semnat ordinul. Lucrări de modernizare a unor străzi din Sectorul 1

Clotilde Armand a semnat ordinul prin care încep mai multe lucrări de modernizare a unor străzi din Sectorul 1.

Clotilde Armand a dat luni ordinul de începere pentru lucrări de modernizare a unor străzi din Sectorul 1. Lucrările de modernizare se vor derula pe opt străzi din zona Chitila Triaj.

Este vorba de străzi subdimensionate din punctul de vedere al cerințelor actuale de trafic: Poiana Ursului, Buclei, Fiordului, Mamaia, Medrești și Drumul Gării, Eugen Brote și Drumul Lăpuș.

„Astăzi, după 30 de ani de neputință și nepăsare din partea fostelor administrații locale, asfaltăm și modernizăm zonele defavorizate din Sectorul 1. Modernizarea acestor străzi era absolut necesară, erau simple drumuri de pâmânt, situații incompatibile cu statutul de capitală a unui stat european. Voi verifica periodic dacă aceste lucrări respectă standardele de calitate și prevederile din caietul de sarcini. Ne dorim ca la finalizarea lucrărilor locuitorii Sectorului 1 să beneficieze de toate avantajele asfaltării acestor drumuri: condiții civilizate de locuit, siguranță rutieră și un transport civilizat. Acesta este doar începutul”, a declarat Clotilde Armand.

Lucrările de modernizare ale drumurilor constau în asfaltarea sistemului rutier, construirea de trotuare și realizarea canalizărilor pluviale. Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3,8 de milioane de lei cu TVA.

Cookies