Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1, susțin „dușmanii de la PSD”. Și amenință: Vom declanșa referendum

20 apr. 2021
1571 Afișari
Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1, susțin

Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1. Declarația îi aparține lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, care susține că desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta care ar duce la suspendarea din funcție a actualului primar din S1.

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, a spus Marcel Ciolacu, la TVR, iar întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

”Clotilde Armand a pierdut alegerile”

Declarația vine în contextul în care un procuror a decis renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1, câștigate anul trecut de Clotilde Armand în fața lui Dan Tudorache.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii – mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”, a declarat la TVR Marcel Ciolacu.

Ciolacu anunță referendum

„Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, conchide liderul social-democrat.

Cookies