Clipele de nebunie ale bucureșteanului care a încercat să-și ucidă iubita. A apelat cu video rudele femeii, le-a arătat ce i-a făcut și le-a amenințat cu moartea

17 ian. 2023
371 afișări
Clipele de nebunie ale bucureșteanului care a încercat să-și ucidă iubita. A apelat cu video rudele femeii, le-a arătat ce i-a făcut și le-a amenințat cu moartea
Clipele de nebunie ale bucureșteanului care a încercat să-și ucidă iubita. A apelat cu video rudele femeii, le-a arătat ce i-a făcut și le-a amenințat cu moartea | Foto simbol; sursa: Pexels

Polițiștii vin azi cu detalii ale tentativei de omor de ieri din București, detalii care descriu, practic clipe de nebunie ale bucureșteanului care a încercat să își ucidă iubita, de față cu băiatul lor. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a decis reținerea agresorului, fiind acuzat de tentativă de omor asupra unui membru al familiei și distrugere prin incendiere.

Tentativă de omor în fața copilului

Luni, o femeie din București a fost transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale, după ce partenerul ei a devenit violent și a înjunghiat-o de repetate ori, de fața cu fiul în vârstă de 8 ani.  În seara de 15/16.01.2023, dar și în dimineața de 16, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care locuia împreună mama lui, copilul în vârstă de 8 ani, dar și cu partenera  lui (27 de ani), a atacat-o folosind un cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui și gâtului .Bărbatul a lăsat victima la etaj, urmând să dea foc parterului imobilului.

Apelul terifiant primit de rudele victimei în momentele de demență ale bărbatului

Printr-un comunicat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București vorbește despre momentul în care bărbatul a amenințat și rudele femeii:

În data de 16.01.2023, în jurul orei 13:20, inculpatul a apelat video membri ai familiei victimei, pentru a-i anunța despre ce îi făcuse acesteia, arătându-le victima în starea în care se afla, amenințându-i și pe aceștia cu moartea. 

Polițiștii au fost alertați de rudele victimei în urma unui apel la 112, intervenind de urgență la domiciliul din sectorul 5. Bărbatul i-a scos pe mama și fiul lui din casă, lăsând victima în interiorul imobilului.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul a încercat să se refugieze înapoi în casă, însă nu a durat mult până când acesta a fost prins. Polițiștii au escaladat peretele casei spre etaj, unde au găsit victima, reușind să o scoată pe balcon, de unde a fost preluată de pompieri. Ea a fost transportată imediat la spital, unde au fost descoperite 7 plăgi prin înjunghiere. S-a mai aflat apoi că fiul acestora a fost martor la aceste agresiuni.

Bărbatul urmează să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu măsura de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Îți recomandăm să mai citești:

Cookies