ARHIVA B365

Înţepată cu un ac, în tramvaiul 41. Poliţia îl caută pe vinovat, pe baza fotografiei făcute de victimă

ALERTĂ Bărbatul care a înţepat cu un ac o fată în tramvaiul 41 a fost prins de poliţie

Pe 5 ianuarie, în jurul orei 8.45, Paula, în vârstă de 26 de ani, care se deplasa cu tramvaiul 41 dinspre Drumul Taberei spre staţia Lujerului, a fost înţepată cu un ac, de un necunoscut. Bărbatul, în vârstă de circa 40 de ani, după spusele tinerei, a urcat în spatele ei şi a înţepat-o tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, femeia a văzut că necunoscutul avea un obiect ce părea lipit de podul palmei, pe care voia să îl îndese într-o bască, pe care a aruncat-o apoi într-o pungă. După ce şi-a dat seama de ce i s-a întâmplat, Paula a reuşit să îl fotografieze pe maniacul care a înţepat-o în piciorul drept.

Femeia a apelat apoi la numărul de urgenţă pentru a face o plângere împotriva maniacului şi a mers la Institutul de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” pentru a se asigura că nu a fost infectată cu vreo boală incurabilă. Medicii de la unitatea medicală i-au spus Paulei că abia peste şase luni, perioadă în care va fi supusă mai multor examinări şi va face mai multe analize la sânge, pot afla dacă are hepatita B sau C ori dacă a fost infectată cu virusul HIV.

Paula a declarat, pentru B365.ro, că, momentan, nu are anumite simptome, care să ateste prezenţa unei boli. Însă, aceasta spus că trece printr-o perioadă de stres pentru că nu ştie dacă acul cu care a fost înţepată era infectat.

Tânăra a ajuns apoi la Secţia 22 de Poliţie pentru a depune plângere împotriva celui care a înţepat-o. Când a ajuns la secţia de poliţie, fata a mai primit o veste proastă: bărbatul nu se afla în bazele oamenilor legii, iar acesta este singurul caz de acest gen. Însă, unul dintre poliţişti i-a spus fetei că va trimite fotografiile şi colegilor lui de la alte secţii, în încercare de a-l identifica pe maniac. Poliţiştii i-au spus tinerei că, dacă bărbatul va fi identificat, va fi acuzat de vătămare corporală.  Potrivit Paulei, bărbatul care a înţepat-o cu acul în tramvaiul 41 are aproximativ 40 de ani, circa 1,8 metri înălţime, purta geacă de culoare dechisă, era tuns scurt şi purta ochelari de vedere.

Poliţia Capitalei confirmă plângerea femeii iar cercetările sunt în curs. „Există o reclamaţie înregistrată la Secţia 22 de Poliţie. Reclamanta a venit şi cu un diagnostic preliminar pe care era menţionat o înţepătură dorsală. În acest moment exista o plângere penală iar cercetările sunt în curs. Trebuie aşteptate rezultatele analizelor pentru încadrarea faptei”, a declarat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Pe de altă parte Poliţia Capitalei reaminteşte cetăţenilor că au la dispoziţie numărul unic de urgenţă 112 şi că oricând pot să sune cu încredere în cazul în care se afla în situaţii precum cea semnalată mai sus.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button