Clinică stomatologică sector 2 – servicii optime la un preț corect

de:
17 oct. 2018
2 Afișari
Clinică stomatologică sector 2 – servicii optime la un preț corect

Servicii oferite declinica stomatologica din sector 2

Serviciile de care pot beneficia pacientii clinicii de stomatologie sunt numeroase – chirurgie, implanturi si proteze pe implant, ortodontie, estetica dentara (inclusiv albirea dintilor Philips Zoom 2, fatete dentare si aplicarea de bijuterii dentare), protetica si endodontie – si toate ating parametrii de calitate optimi.

Fie ca se programeaza la recomandarea unei cunostinte sau pur si simplu merg la clinica in urma unei cercetari pe Internet, toti cei care ajung in clinica isi exprima multumirea fata de serviciile primite prin faptul ca raman pacienti si revin ori de cate ori este necesar.

Intre cele mai solicitate servicii in cadrul clinicii, se numara implantul dentar, aplicarea aparatelor ortodontice si urgentele stomatologice.

Implant dentar in in timp scurt

La Elveto-Dent ajung persoane care cauta cea mai buna solutie pentru un implant dentar Bucuresti. In linii mari, sunt examinate in detaliu si ulterior primesc recomandari. Daca forma, cantitatea de os si calitatea acestuia permit, se trece la plasarea implantului (sau a implanturilor, in functie de caz). Presupunand ca nu se indeplinesc conditiile mentionate anterior, medicii stomatologi propun solutii materializate in grefe osoase si/sau gingivale sau chiar o remodelare a osului.

De retinut, in implantologie, in vederea obtinerii unor rezultate foarte bune, Elveto-Dent utilizeaza membrana PRF, matrice autologa, obtinuta chiar din proba de sange a pacientului care se pune la centrifugare. In functie de numarul de implanturi necesar de efectuat, procedura poate sa dureze aproximativ 45 -120 de minute. Se utilizeaza anestezie locala, ceea ce inseamna ca pacientul nu trebuie sa aiba motive de stres.

Ortodontie – O diversitate de aparate dentare

Activitatea clinicii include si servicii de ortodontie materializate in recomandarea si aplicarea aparatelor dentare in functie de necesitatile pacientului care poate fi adult sau copil. Potrivite chiar si copiilor cu dinti de lapte, aparatele dentare mobile, de exemplu, sunt foarte eficiente in malocluzii severe si diformitati dento-faciale.

Pe de alta parte, cele metalice sunt preferatele celor care isi doresc un aparat dentar ieftin – in prezent dispun de un aspect ergonomic mult imbunatatit. Cu bracketi transparenti foarte moderni, aparatele safir sunt apreciate de persoanele care doresc sa poarte dispozitive care sa nu fie vizibile pe dinti. Din oferta Elveto-Dent nu lipsesc nici aparatele Invisalign, mobile, formate din gutiere transparente si deosebit de estetice.

Urgente stomatologice – solutii optime, la timp, pentru durere severe

Putine persoane nu au experimentat dureri de dinti sau masele in timpul noptii, la ore la care majoritatea clinicilor si cabinetelelor stomatologice sunt inchise. In astfel de situatii durerea pare sa nu aiba limite.

Elveto-Dent a inclus in program solutii optime pentru aceste probleme care apar de cele mai multe ori fara a se anunta din timp, stabilind un program non-stop adresat persoanelor carora le este necesar un drenaj endodontic sau pansament calmant, care se confrunta cu fracturi dentare sau manifesta dureri atroce de dinti la cald sau rece, li s-a umflat fata sau le sangereaza gingiile. 

Toate serviciile stomatologice pe care le ofera Elveto-Dent pun pe primul loc de pe lista de interese bunastarea pacientului, starea sa de bine. In aceasta idee, in clinica este utilizat echipament de ultima generatie, iar medicii sunt foarte bine pregatiti incat sa faca fata oricarei situatii, indiferent de gravitatea acesteia.

Cookies