Clienţii Orange primesc 20 euro reducere la biletele de avion de pe Vola.ro

de:
15 ian. 2015
0 Afișari
Clienţii Orange primesc 20 euro reducere la biletele de avion de pe Vola.ro

Orange anunţă parteneriatul cu platforma Vola.ro prin care toţi clienţii Orange vor primi beneficii pentru fiecare bilet de avion cumpărat prin accesarea adresei vola.ro/orange.

Astfel, atât abonatii, cât şi cei care folosesc cartele Orange PrePay primesc 20 de euro reducere la cumpărarea primului bilet de avion de pe Vola.ro. Pentru următoarele achiziţii de bilete de avion realizate până la finalul anului, se acordă gratuit o asigurare de călătorie în străinătate pentru fiecare bilet de avion cumpărat. De exemplu, dacă un client Orange călătoreşte într-un grup de cinci persoane, vor fi acordate gratuit cinci asigurări cu ocazia cumpărării celor cinci bilete de avion.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, clienții trebuie să intre pe adresa de internet www.vola.ro/orange și să selecteze zborul dorit. Apoi ei trebuie să se autentifice cu numărul de telefon Orange şi să își activeze cel puţin o opţiune de roaming propusă pe site care îi ajută să își țină costurile sub control. Pentru destinațiile din Uniunea Europeană, cele mai căutate rute pe Vola.ro, opțiunea de roaming sugerată este de minimum 1 euro. După activarea opţiunii, clientul va beneficia de reducerea prețului pentru biletul de avion, care va fi automat evidenţiată în sumarul comenzii.

„Prin parteneriatul cu Vola.ro dorim să le oferim clienţilor noştri beneficii suplimentare atunci când călătoresc în strainătate şi să le facilităm activarea unor opţiuni de roaming avantajoase, care să-i ajute în mod real să-și controleze bugetul de vacanță”, declară Dorin Odiațiu, Public Affairs, Partnerships And Wholesale Director în cadrul Orange.

„Ne dorim să fim pentru clienții noștri un one stop shop atunci când vine vorba de planificarea călătoriilor. Prin parteneriatul cu Orange acoperim încă o nevoie a celor care călătoresc, aceea de a comunica la costuri minime și atunci când sunt în afara țării”, a spus Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

 

Cookies