ARHIVA B365

Clienţii Carrefour pot plăti cumpărăturile direct cu telefonul

Serviciul este disponibil, deja, in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour din toata tara. 

NETOPIA mobilPay a introdus încă din luna februarie plata cu telefonul mobil în 16 magazine Carrefour, printre care se numără toate cele din Cluj-Napoca și Timișoara și hipermarketurile din Băneasa Shopping City și Mega Mall din București, scrie profit.ro.

Clienții lanțului de retail pot descărca gratuit aplicația mobilPay Wallet pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce își înregistrează un card în aplicație, aceștia pot plăti foarte rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea unui cod QR, afișat la casa de marcat.

Datele NETOPIA arată că, anul trecut, volumul plăților online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat față de anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% față de 2014.

„Pentru noi este evident că soluțiile mobile vor deveni foarte rapid modalitatea de plată preferată a românilor. Datorită avansării tehnologiei, avem acum la dispoziție cea mai accesibilă modalitate de plată: portofelul virtual, care poate fi accesat prin smartphone-ul pe care îl ai mereu la tine”, a declarat Andreea Mihai, director de Marketing&Communicare Carrefour România.

Lansată în martie 2013, aplicația mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoane smart, poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store și poate fi folosită pentru pentru plata facturilor la utilități, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse și servicii furnizate de comercianții parteneri.

Din 2015, românii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Fetești, amenzile de circulație, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca și Ploiești și restaurante din Capitală.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button